.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Гнойна ангина

Здравейте,миналия петък се разболях от гнойна ангина и веднага ми изписаха гентамецин инжекции бих ги до неделя в началото дори вода не можех да пия много ме болеше дясната сливица в неделя ги спрях бях добре можех да се храня и всичко останало в понеделник бях при личната и се е оказало че е трябвало 5 дни да си бия инжекциите а аз ги бих 3 защото не бях разбрала ... вече мина една седмица и имам още бели налепи по гърлото според вас нормално ли е ? и тъпа болка е сега пък на лявата сливица.. четох из интернет някъде пише за операция но мен ме е страх и надявам се да няма такива неща
    Последно редактирано от alena99 : 07-16-2016 на 11:57

Мега фен Аватара на Dwyd96
    По-добре се консултирай с лекар.

Когато аз бях с гнойна ангина, пиех антибиотик и след като минаха дните които доктора ми каза да го пия, все още си имах тъпа болка, но не знам дали съм имал налепи
    На мен много ми помагаше сладоледа за да се успокои. (ДА НЕ СЕ СЧИТА КАТО ПРЕПОРЪКА)

Отговорът ми е доста закъснял, но аз също имах гнойна ангина, 2 антибиотика пих 1 седмица и нищо. Оправих се със сладолед, 2 дена ядох само и единствено сладолед и ми мина. Не се бъзикам, бях го чувал, ама ме беше страх да пробвам, накрая отчаяние опитах и се оправих за отрицателно време!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си