Тааакаа.. Искам да споделя една странна случка и ако може някой да разкрие къде ми е грешката ще е екстра..
Значи едно момиче (стар приятел) ме покани в тях с още няколко приятели да пийнем просто и за разговора. След това предложи да спя и го приех за "Жълто".. Малко по късно вечерта след като другите си тръгнаха и остана само още 1 човек ми пусна ръка и вече бях сигурен и го приех за "Зелено" и си мислех, че съм "пресякъл", а се оказа че "светофара" явно е леко луд.. Таа тръгваме да лягаме и тя се съблича по гащички и сваля сутиена облича фланелка и ляга до мен. При което започнах да пускам ръце и ми даваше спокойно да и мачкам гърдите,да и вдигам фланелката и тн.. Но тръгна ли да я пипам отдолу не става.. Не дава.. Малко съм упорит и съм прекарал 2 часа в опити и не става.. 2-3 пъти се добрах до долу и то през гащичките, а не под тях.. Опитвам да стимулирам колкото мога, но си остава твърда като камък и не иска да продължим..Малко се бях отплеснал по опитите така че не съм я слушал особено,но казваше,че иска но не може.. Не можела да прави секс без да е емоционално обвързана и тн.. Аз само и прошепнах "Не можеш да отречеш,че не ти е приятно".. И тя се съгласи.. Ноо не става..Били сме само приятели... Таа се чудя къде забога е проблема ? В мен ли нещо?