.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Счупени слушалки

Често ли ви се чупят слушалките и след това нищо не се чува от тях?

Здрасти ! Честно казано,мойте слушалки никога не се чупят толкова,че нищо да не се чува . Но ми са се слували следните неща :

- Чува се само от едната слушалка ;
    - Щом докосна кабела,музиката ми спира и трябва да я пускам отново ;
    -Пръштене

Ииииии.... засега е "само" това

Мега фен Аватара на RapExotic
    Слушалките не се чупят толкова, колкото им се прекъсва кабела там, където се огъва често. Ето един елементарен начин да си избегне този проблем

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Слушалките не се чупят толкова, колкото им се прекъсва кабела там, където се огъва често. Ето един елементарен начин да си избегне този проблем

Благодаря за съвета !

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Тва е умна идея

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Ами на мен само един път ми се скъсаха слушалките и то аз ги скъсах да уточня

Супер фен Аватара на NissaN
    Честно казано много често.

Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Честно казано много често.
    Наскоро попаднах на тази страница във Фейсбук. https://www.facebook.com/popravqne

Много бързо ми оправиха слушалките и сега съм много доволен, че не ги изхвърлих след като се развалиха.

Супер фен Аватара на NissaN
    Цитирай Първоначално написано от Kaljbsdtfdf Виж мнението
    Наскоро попаднах на тази страница във Фейсбук. https://www.facebook.com/popravqne

Много бързо ми оправиха слушалките и сега съм много доволен, че не ги изхвърлих след като се развалиха.
    Ще вида мерси за информацията.

Цитирай Първоначално написано от Kaljbsdtfdf Виж мнението

Защо тази реклама изглежда като мнение?

Моите веднъж толкова ме издразниха , че ги разкъсах безмилостно и ги хвърлих в кофата

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Сменил съм много слушалки. Варианта е да дадеш повече пари за слушалки и така ще ги пазиш повече, като знаеш, че са по-скъпи

RapExotic, и от мен едно мерси за идеята. Да, обикновено кабелите се прекъсват някъде, а и жичките са толкова тънки, че като отвориш после, нищо не можеш да поправиш, или по-точно - няма какво да си играеш толкова.
    А това, че се пазят повече скъпите слушалки...мда - седмица, месец, после както дойде. Но факт, преди 3 години се изръсих за едни, още си карат. Относно най-евтините варианти, случвало се е да купя такива от 5 кинта и от самото начало да не работят.

Повече от фен Аватара на MoonWatcher
    Сменявал съм бая, за последните три години ползване само едни излязоха наистина качествени и работят и досега. А са някви супер евтини, от тия, които идват със самия телефон като си го купиш... Иначе препоръчвам да не се купуват китайски боклуци от 3-4 лева, защото ми се е случвало да си купя такива и те да спрат да работят след половин-един месец. Иначе съм имал случаи слушалките да спрат да работят напълно, но това е рядко. Обичайно пращят, почват да се чуват по-тихо, едната слушалка отказва и т.н. По-качествени слушалки съм купувал в диапазон 15-30 лв, като те не са ми изкарвали повече от половин година при интензивно ползване. Осъзнавам, че най-добрия вариант е да се изръся за нещо по-качествено и да карам 3-4 години с него, но ми се струват много пари 70-80 лева наведнъж да се пръснат за слушалки.
    П.С. - Благодаря за идеята, RapExotic. Може да я приложа, но в рейса сутрин хората ще ме гледат като извънземно с тия слушалки на пружина.

На мен самото уше на слушалката изхвърча и почнаха да стърчат жици

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си