.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Трябва ми помощ спешно!!

Значи преди всичко искам да пожелая на всички да са живи и здрави.
    Ще ходя на лагер в Гърция, ще има над 100 човека, защото е доста голям..
    Ще има супер много чужденки и мисля, че това е моя шанс да си направя сефтето, но съм начинаещ в тези работи.
    Едни приятели ми казаха, че са ходили миналата година и някакви момичета са започнали да се разсъбличат, но се отказали заради някаква причина, та един от въпросите ми е ако попадна в такава ситуация какво да правя? Не знам точно как да започна, не искам да има други приятелчета около мен, направо да я викам някъде в кенефа или?
    Другия въпрос ми е как да извикам някоя непозната? Е.. преди това ще я питам за името, туй ти онуй ти, ако усетя, че иска нещо, да и кажа нещо от сорта на: do you wanna come with me? но да не е със сериозен тон, ами знаете как.. не искам да навлизам в подробности, просто с чувство и някакво развеселено тук излизам като някакво първобидно пишлеме.. просто искам на кратко да ви попитам, също така ако можете вие да ми кажете как да я попитам/накарам да дойде? По какъв начин по-точно, или да кажем, че това стане.. как да започна след това? да започна с целувки по врата, устата а о и лека по лека да я разсъбличам? ще съм ви супер благодарен ако ми помогнете и отделите поне малко време и моля без безмислени коментари, все пак всеки си има първи път. :P Още един път благодаря! Поздрави

еми примерно нещо такова

hey bitch if u have money ill penetrate your ass

а ако е от бежанците някоя рязана може нещо от рода на

hello burka. do u wanna suck my dick through your hidjab

и са нядяваш да няма експлозиви под чалмата

nesebazikamwe
    Guest
    Не се притеснявай. Всеки има своя пръв път. Тя (която и да е) би трябвало да те разбере.

Ако си добре в английския и сте в някой хотел с ресторант може да си вземете стая, пък другото ще ти дойде отвътре.

Внимавай само да не е тайландка, щото там вече работата става несигурна. Я ти чукаш- я тя теб...

Как да започнеш интересната част: Първо може да свалиш своята тениска, а след това и нейната. След това я бутни нежно на леглото, звънни на майка си и питай какво да правиш. Ако не помогне, звънни на жена ти. Гледай да говориш на английски че да те разбира и момичето. Вече приключил разговора, започни да се извиняваш на мадамата и се разприказвай колко много значи за теб. Ако ти прости, ловко откопчай колана си, набутай ѝ го надълбоко, свърши и си тръгни.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Вадиш го и чакаш някоя да ти го лапне, елементарно !

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Вадиш го и чакаш някоя да ти го лапне, елементарно !
    Все някоя ще се излъже, нали
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vasil poriazov Виж мнението
    Другия въпрос ми е как да извикам някоя непозната? Е.. преди това ще я питам за името, туй ти онуй ти, ако усетя, че иска нещо, да и кажа нещо от сорта на: do you wanna come with me? но да не е със сериозен тон, ами знаете как.. не искам да навлизам в подробности, просто с чувство и някакво развеселено
    Ти ако не можеш да водиш свободно разговор с нея за поне 3 минути, и да можеш да говориш на поне няколко различни теми, нищо няма да стане пич. Какво - да ти напишем реплики в смисъл "ела ше те еба" ли ? Ако разговорът ви потръгне и я кефиш, може тя сама да те завлече някъде !

Супер фен Аватара на Pug_306
    Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata Виж мнението
    Е чи кЪ Само да не е мъжко, че лоша работа ...

Според мен алкохола много помага в такъв случаш - пийваш малко и без много много да му мислиш - я заговаряш. От там нататък - каквото стане. Ако видиш, че горе-долу е случват работите - ставаш по-смел и продължваш, ако не - има и други ;д

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata Виж мнението
    Именно :д

хахах

Внимавай да не хванеш джихадистки експлозивен СПИН

Хах доста се посмях на някои коментари, имаше и някои полезни де, но всичко приемам позитивно т'ва с алкохола ще свърши работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си