.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Проблем с растежа на косъмчетата.

Искам да попитам дали има някое момиче проблем с растежа на косъмчетата(да растат бързо) било то по лицето или краката след като ги махнат?Тъй като аз имам такъв проблем и съм пробвала какво ли не,но не ми растат бавно.То може и смешно и глупаво да прозвучи но е така.И ако сте имали същия проблем,като моя ако може да споделите с какво мога да ги направя така,че да растат малко по-бавно. :/
    The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това не е точно проблем просто си ги махай по-често ходи на кла маска

Супер фен Аватара на ParadiseCity
    Епилатор**** Забава разтежа .. какво по-хубаво от това ?

Голям фен
    Аз съм същата, направо откачам, реших с епилатор да си минавам краката. Е три дена поред по час си минавах краката, писна ми, сега пак ги бръсна :Д . Да ти кажа ли, има разлика с епилатора, не растат всичките наведнъж както с бръсначката. По по-малко и редки растат. Ама мен ме дразни да имам косъмчета и ги обръсвам. Ако имаш нерви, пробвай с епилатор.

Ами това е проблема,че нямам нерви.А с епилатор да пробвам малко ме е страх,чувала съм,че малко боли.
    The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova

Супер фен Аватара на ParadiseCity
    Цитирай Първоначално написано от hriseto_22 Виж мнението
    Ами това е проблема,че нямам нерви.А с епилатор да пробвам малко ме е страх,чувала съм,че малко боли.
    Cвиква се , просто щипе.

ппц кола маската (при козметик) е по-добрата алтернатива от епилатора (ако говорим за търпимостта)тъй като епилатора скубе косъмчетата едно по едно а при кола маската ги маха повече наведнъж (и "болезненият" процес трае по-малко време)инъче резултатът е еднакъв.През лятото косъмчетата растат малко по-бързичко от колкото през другите сезони и може би това е причината да ти растат толкова бързо

Голям фен
    Hriseto_22 Абе прецакани сме, но поне знаеш, че не си само ти така, което е успокояващо от една страна Между другото, имам приятелка, която си бръсне краката веднъж на две седмици и наистина аааадски бавно и растат косъмчетата.

Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Hriseto_22 Абе прецакани сме, но поне знаеш, че не си само ти така, което е успокояващо от една страна Между другото, имам приятелка, която си бръсне краката веднъж на две седмици и наистина аааадски бавно и растат косъмчетата.
    една приятелка също така направо и се чудя как аз се бръсна всеки ден а тя през седмица ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си