Пак ли сте стигнали до анатемосване?
Първоначално написано от Indistinct Пак ли сте стигнали до анатемосване? обвиъсли
Първоначално написано от Indistinct Пак ли сте стигнали до анатемосване? Не ние. Dwyd и smilegirl. Заслужиха си го.
Първоначално написано от smilegirl12 да вчера се върнах от Варна ;d ц. да не вземе се садне модератора, че няма мокро за него.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ;d ц. да не вземе се садне модератора, че няма мокро за него. модератора се въздържа.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ;d ц. да не вземе се садне модератора, че няма мокро за него. Какъв мръсник. Научил се е да говори като развратник! Падна ми в очите, Корабе.
Първоначално написано от inewton Какъв мръсник. Научил се е да говори като развратник! Падна ми в очите, Корабе. тиии ме научи, братко! :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava тиии ме научи, братко! :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava тиии ме научи, братко! :Д Аз!? Ти съвсем се смахна нещо. Аз да не съм някой покварен...
Първоначално написано от inewton Аз!? Ти съвсем се смахна нещо. Аз да не съм някой покварен... крайно време е да удариш една обща анатема за няколко човека от темата
Първоначално написано от YoungBloodZ модератора се въздържа.
Първоначално написано от YoungBloodZ крайно време е да удариш една обща анатема за няколко човека от темата Все още имам търпение. Накрая май само на вас с Indistinct ще ви се размине.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ... не ги разбрах тези снимки
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ;d ц. да не вземе се садне модератора, че няма мокро за него. как беше днеска мокрото ? Нямаше мъртво течение нали? аз не можах да отида, че много вятър духаше
Първоначално написано от inewton Все още имам търпение. Накрая май само на вас с Indistinct ще ви се размине. не знам за какво търпение говориш но мисля че е време тези сатанисти да бъдат анатемосани! (и то стабилно анатемосани)
Първоначално написано от inewton Аз!? Ти съвсем се смахна нещо. Аз да не съм някой покварен... аз съм добро възпитано дите, не случай излиянията тук, тук сме на междинната земя, тук е само по случайност
Първоначално написано от YoungBloodZ не знам за какво търпение говориш но мисля че е време тези сатанисти да бъдат анатемосани! (и то стабилно анатемосани) какво сме ви направили бе ние само си коментираме
Първоначално написано от inewton Все още имам търпение. Накрая май само на вас с Indistinct ще ви се размине. Йей.
Първоначално написано от smilegirl12 какво сме ви направили бе ние само си коментираме гузен негонен бяга
Първоначално написано от Indistinct Йей. колко радостно звучиш поне сложи една емотиконка за п-достоверно ;д
Първоначално написано от smilegirl12 как беше днеска мокрото ? Нямаше мъртво течение нали? аз не можах да отида, че много вятър духаше ц, как ще отида без теб... ми ако ме хване мъртвото?:д морскич влажен ветрец добре подухваше. чак климатика се подмокри . ;д
Първоначално написано от Indistinct Йей. Още едно иронично подмятане и ти заминаваш при другарчетата си.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ц, как ще отида без теб... ми ако ме хване мъртвото?:д морскич влажен ветрец добре подухваше. чак климатика се подмокри . ;д хахахахха аз сега от вентилатора ми е така свежо и следмалко отивам да си измия ръцете, че да не съм на сухо
Първоначално написано от inewton Още едно иронично подмятане и ти заминаваш при другарчетата си. Да съм казала, че е ирония?
Първоначално написано от smilegirl12 хахахахха аз сега от вентилатора ми е така свежо и следмалко отивам да си измия ръцете, че да не съм на сухо ;д а така, водата лекува, водата поддържа живота, отивам да пийна една био боза с водичка
Правила