- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Върнете си ми парите !!!!!
Аре, ве, покемони!? Къде сте, спи те ли? Не виждате ли, че на Indistinct му е скучно без вас.![]()
Само не разбрах, защо продължаваш да пишеш за себе си в женски род? По общите приказки на останалите би следвало да се обръщат към теб най-малкото в среден.
Възможно е да е и в среден - ако няма навършени 18 години е дете. Думата дете е от среден род. Според закона децата имат ограничена дееспособност, т.е. не са станали същински човеци.
//но пък има вероятност Indistinct да е някой чичко, в женски чорапогащи (като в онази тв реклама), който се представя за момиче в този форум.
Последно редактирано от M**** : 08-06-2016 на 14:49
M**** ама аз така и не разбрях тя ли е dreamwalker? :D
Нищо. И аз нищо не съм му сторил. Но самото желание да не се споменава, пък в същото време симулиране на неактивност на профила, но криене в инкогнито режим - това ме дразни. Ако ще зарязваш акаунта - има си начини. Ако не искаш да губиш контрол върху него - също. Как аз не се логвах в този си акаунт в продължение от над половин година? Има си начин, който съм обяснил преди близо година.
Напротив. Когато си бях заключил този акаунт, а ми се пишеше във форума, то си регвах временни "гост"-ове с поредни номера. От един от тези "гост"-профили писах на dreamwalker или на pe6oskeiborda (не помня на кой точно) как (ако се съмнява, че се логвам тайно) да ми следи активността на единствения ми постоянен профил - настоящия.
Начинът е същия, за който ти казах как да си премахнеш инфото за града. Разликата е, че не посещаваш своя профил, ами чуждите. Не знам дали си обърнал внимание (особено докато си бил с обикновен, а не модераторски профил), но на потребителите, които не са в инкогнито режим, им пише, че са били последно активни в еди-колко си часа и еди-коя си дата. Само един лог през въпросните 6 месеца и инфото щеше да се промени. Аз знам, че съм бил неактивен с M****-ския си профил. Тези, които са знаели как да ме проверят - и те са били в състояние да го видят. (:
Edit:
А ти що си толкова сигурен, че той няма други профили? На мен ми е споменавал, че dreamwalker-ския не му е единствен.
Последно редактирано от M**** : 08-06-2016 на 15:47