- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Върнете си ми парите !!!!!
Е, аз нали точно това написах по-горе - Молитвеникът ми е по-стар от теб. (((:
По-второто - не знам. Виж си предпоследната двойка числа от ЕГН-то дали е някое от числата: 34, 35, 36 или 37. Ако е, то си от Пазарджишка околия. Ако не - има все още някаква вероятност да си от там, в случай че предпоследната ти двойка числа от ЕГН-то е: от 92 до 99 (ама в този случай не съм много запознат кога се дават тези двойки). (:
Съм, но много по-малко следвам писаните от църквата ритуали и канони. Сега по-скоро сам си следвам определени основни правила и норми за поведение.
По второто - не държа. Просто отбелязах, че инфото, което ми прати преди време като ЛС, сякаш не е точно - нещо не се връзва. Не казвам, че ме лъжеш - не дай си Боже теб да са те метнали... Ще бъде много кофти.
Както писах по-горе - не следвам много от традициите, наложени от Църквата.
По въпросите: като малък съм се пробвал. Но тъй като не аз съм готвел храната - не е било продължително. В наши дни - не, не постя. По отношение изповедта - в нашите църкви практикува ли се? Дори не знаех, че можело. Какво - беседваш си с попа покрай свещниците ли? Не, не съм се изповядвал, а не мисля да го правя пред попове. Общо взето разкаянието го отправям директно към Бог и не минавам през посредник.
Православен съм. Но може би с годините наистина съм почнал да мисля като протестант. Знам само, че не съм атеист. (:
Айде, аз ще ставам, че ще ям, а след това имам и задачки за вършене.
//пък и давам възможност на Indistinctus да пише.
m.... e po durt ot grozniq.
what's up