Първоначално написано от Indistinct Не ме разочаровай, Кораб. не би трябвало. И без това ще ме забравиш скоро.
Първоначално написано от Indistinct Просто е. Да те прати да спиш на дивана тогава. И да стои на сухо? Едва ли ще го направи.
Първоначално написано от YoungBloodZ защо "Кораб" не е с малка буква? заплатата ми е в EUR Ама газта и нафтата - не.
Първоначално написано от inewton И да стои на сухо? Едва ли ще го направи. Усърдно търсиш бан.
Първоначално написано от inewton И да стои на сухо? Едва ли ще го направи. аз съм сух, инелтоне! стига с тези геевски истории
Първоначално написано от Indistinct И мен ли ще ме баннеш? близо си... може да те банна за следващите 5 дни
Нещо интересно днес да сте си писали
Първоначално написано от Indistinct Усърдно търсиш бан. Не, казвам истината.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava не би трябвало. И без това ще ме забравиш скоро. Гледам да не забравям, Кораб.
Първоначално написано от YoungBloodZ аз съм сух, инелтоне! стига с тези геевски истории Ние с теб не сме гееве.
Първоначално написано от smilegirl12 Нещо интересно днес да сте си писали хвани прочети.. и без това нямаш работа
Първоначално написано от YoungBloodZ хвани прочети.. и без това нямаш работа Мързи ме като гледам как кораба отново се е впуснал в романи и тоя М**** също
Първоначално написано от smilegirl12 Мързи ме като гледам как кораба отново се е впуснал в романи и тоя М**** също Съжалявам, дете. Вече съм с шефа. Оставям те теб.
А бяхте такава двойка.. Поп и монахиня.
Първоначално написано от Indistinct А бяхте такава двойка.. Поп и монахиня. Шефчето повече ми харесва. Любов, дете. Не знаеш какво е.
Първоначално написано от inewton Съжалявам, дете. Вече съм с шефа. Оставям те теб. You broked my heart
Първоначално написано от smilegirl12 You broked my heart English level ++
Първоначално написано от smilegirl12 You broked my heart Я знаю. Прости меня.
Първоначално написано от Indistinct English level ++ I is very smart.
Първоначално написано от YoungBloodZ I is very smart. Наречи го професионална деформираност. П.С. Без редакцията ми харесваше повече.
Първоначално написано от Indistinct Наречи го професионална деформираност. П.С. Без редакцията ми харесваше повече. Деформация, невежа, деформация.
Първоначално написано от Indistinct Наречи го професионална деформираност. П.С. Без редакцията ми харесваше повече. професионално изкривяване се казва you am'nt very smart! кога пък и редакцията забеляза бре...
Първоначално написано от Indistinct Гледам да не забравям, Кораб. Indistikt. Не се познаваме, след още известно време сигурно няма да си пишем, а след най- много 1 година, няма да се сещаш ни 1 път. След 2 години, ще се чудиш какъв кораб е минавал....
Първоначално написано от inewton Деформация, невежа, деформация. и ти не си прав, невежа...
Първоначално написано от YoungBloodZ и ти не си прав, невежа... Попа винаги е прав, зайче.
Правила