Първоначално написано от Dwyd96 Добър вечер Нали нямаше да те има два дни?
Пак изгонихме всички :d хайде лека нощ
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Пак изгонихме всички :d хайде лека нощ ще се видим по-късно
Първоначално написано от inewton Нали нямаше да те има два дни? Прибрах ce тази вечер.
Първоначално написано от YoungBloodZ ще се видим по-късно Може...
Първоначално написано от Dwyd96 Прибрах ce тази вечер. Пак на сухо, а?
Първоначално написано от inewton Пак на сухо, а? "Идваха бояджийте" Така, че.... Oбщо взето уикенда бе ше да си отпочина в планината
Първоначално написано от Dwyd96 "Идваха бояджийте" Така, че.... Oбщо взето уикенда бе ше да си отпочина в планината Е, шанс. В коя планина?
Първоначално написано от inewton Е, шанс. В коя планина? Пирин.
Първоначално написано от Dwyd96 Пирин. Да не си катерил някой връх или само на мързелуване?
Бяхме до езерата само..
Първоначално написано от Dwyd96 Бяхме до езерата само.. To има и езера на високо.
Първоначално написано от inewton To има и езера на високо. E те всички са на високо.. Но мисълта ми е, че не сме изкачвали връх..
Първоначално написано от Dwyd96 E те всички са на високо.. Но мисълта ми е, че не сме изкачвали връх.. Някой път изкачете.
Първоначално написано от inewton Някой път изкачете. Хубаво..
dwyd, ама 7-те Пирински езера ли изкачва?
Първоначално написано от Dwyd96 Хубаво.. Хайде, аз изчезвам. Сигурно не съм бил аз човека, който си искал да видиш като влезеш, ама това е положението. То други май и нямаше.
Първоначално написано от Dwyd96 Хубаво.. Аз не бих се сдържала и бих изкачила Вихрен на ваше място.
Първоначално написано от YoungBloodZ dwyd, ама 7-те Пирински езера ли изкачва? Кви 7 Пирински бе
Първоначално написано от Indistinct Аз не бих се сдържала и бих изкачила Вихрен на ваше място. Факта, че беше в другата част на планината ни спираше
Първоначално написано от Dwyd96 Факта, че беше в другата част на планината ни спираше Той е по средата.
Първоначално написано от Dwyd96 Кви 7 Пирински бе jk
Първоначално написано от YoungBloodZ jk к Първоначално написано от Indistinct Той е по средата. Не е по средата... Малко по към северозападната част е.. А аз бях в южната/ югоизточната.
2914 доброутро . :s
2925
Правила