.
Отговор в тема
Страница 52 от 56 ПървиПърви ... 242484950515253545556 ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 1385
    2376

2191

8848

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    к

Не е по средата... Малко по към северозападната част е.. А аз бях в южната/ югоизточната.
    Съвсем малко.

Корабе, добре ли си?

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    2925
    броиш колко са отказали да спят с теб или?

броиш колко са отказали да спят с теб или?
    За да се откажат, трябва да предложа.
    Ами метри са това.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Съвсем малко.

Корабе, добре ли си?
    dobre sym

anonymous990763
    Guest
    За да се откажат, трябва да предложа.
    Ами метри са това.
    Чак сега видях 2925 и се сетих.

Не можете ли да ми кажете имената на върховете с тези метри?

anonymous990763
    Guest
    Не можете ли да ми кажете имената на върховете с тези метри?
    Вихрен, Мусала,..., ... Еверест. Другите два не съм ги запомнила.

Вихрен, Мусала,..., ... Еверест. Другите два не съм ги запомнила.
    Достатъчно е. Бързо се сети. другите са на Ботев и голям перелик. Не е важно да се учат. Както в историята. Даскалите днес заливат децата с дати и статистила, суха материя, вместо да разискват теми и да им се дава стимул на мислене. А това е лошо. Същото е и тук според мен. Като отвориш картата, трябва да имаш една обща ориентираност.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 08-07-2016 на 19:53

Достатъчно е. Бързо се сети. другите са на Ботев и голям перелик. Не е важно да се учат. Както в историята. Даскалите днес заливат децата с дати и статистила, суха материя, вместо да разискват теми и да им се дава стимул на мислене. А това е лошо. Същото е и тук според мен. Като отвориш картата, трябва да имаш една обща ориентираност.
    Mусала е 2925,4m И аз помислих, че са върхове, но просто исках да си направя шега -.-.

BTW Правиш ли нещо друго, освен да критикуваш всяка една съществуваща система.

anonymous990763
    Guest
    Напълно подкрепям. Трябва да има интерес към предмета, който се изучава. Няма нищо по-неприятно от рецитиране на назубрен материал без капка разсъждение и влагане на каквато и да е мисъл.

Критиката ми има за цел създаване или подбуждане на правилно мислене при хората.

Напълно подкрепям. Трябва да има интерес към предмета, който се изучава. Няма нищо по-неприятно от рецитиране на назубрен материал без капка разсъждение и влагане на каквато и да е мисъл.
    Точно.

anonymous990763
    Guest
    Критиката ми има за цел създаване или подбуждане на правилно мислене при хората.
    Един човек да го каже. Постоянно ме упрекват,че задавам некоректни въпроси. Никой ли не се замисля, че с тях не целя да изложа човека пред себе си, а да му помогна?

Ганди е на друго мнение:
    "Бъди промяната, която искаш да видиш в света!"

Само с критика не става. <тли

anonymous990763
    Guest
    Ганди е на друго мнение:
    "Бъди промяната, която искаш да видиш в света!"

Само с критика не става. <тли
    Можеш да бъдеш критичен и към себе си. Или и другите да са критични към теб с цел да те направят човек.

Можеш да бъдеш критичен и към себе си. Или и другите да са критични към теб с цел да те направят човек.
    И все пак само с критика нищо не се постига. Трябва и действие. -.-

anonymous990763
    Guest
    И все пак само с критика нищо не се постига. Трябва и действие. -.-
    Следната ситуация- момиче разказва как някакви непознати й нарушават личното пространство. Ти я питаш защо го позволява, при което тя се обижда. Какво действие може да има тук?

Следната ситуация- момиче разказва как някакви непознати й нарушават личното пространство. Ти я питаш защо го позволява, при което тя се обижда. Какво действие може да има тук?
    Да се обърне към съответните органи (при по-сериозни случаи). Да поговори с някого. И още куп възможности... :Х

anonymous990763
    Guest
    Да се обърне към съответните органи (при по-сериозни случаи). Да поговори с някого. И още куп възможности... :Х
    Това не е действие от моя страна, а от нейна, до което може да стигне с отговаряне на въпроса ми.

Един човек да го каже. Постоянно ме упрекват,че задавам некоректни въпроси. Никой ли не се замисля, че с тях не целя да изложа човека пред себе си, а да му помогна?
    Не се замислят. Повечето хора не се замислят, само възприемат. А в училище, още от началното, от там тръгва влошаването на нацията. Като цяло се разбирава науката, армията, елита, за да се довърши победена страна. Повечето хора обаче в цялост не мислят. За тях системата трябва да изготвя едно средно ниво на възможности. Това е средното ни училище. Това е занаят, който трябва да продължат или да доусъвършенстват по нататък. За друга по- малка част се предоставя висше. А сега какво скалъпиха? Висше за всеки? Едно нищо в средното. За култура да не говорим. Не са виновни родителите. Родителите имат работа. Не са 24 часа с децата.

Действие, действие си трябва, прав си, не само. Но действия се правят със сила и знание.

Това не е действие от моя страна, а от нейна, до което може да стигне с отговаряне на въпроса ми.
    Кой ти нарушава личното пространство и как???

П.С кораба ми изглежда като едни пенсионери в кафенето срещу работата.. Всеки път като отида там обсъждат подобни теми...
    Все едно нещо зависи от тях

anonymous990763
    Guest
    Кой ти нарушава личното пространство и как???

П.С кораба ми изглежда като едни пенсионери в кафенето срещу работата.. Всеки път като отида там обсъждат подобни теми...
    Все едно нещо зависи от тях
    Ти мислиш ли,че аз бих допуснала подобно нещо?
    Не става дума за мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си