- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Върнете си ми парите !!!!!
2376
2191
8848
Не можете ли да ми кажете имената на върховете с тези метри?![]()
Достатъчно е. Бързо се сети.
другите са на Ботев и голям перелик. Не е важно да се учат. Както в историята. Даскалите днес заливат децата с дати и статистила, суха материя, вместо да разискват теми и да им се дава стимул на мислене. А това е лошо. Същото е и тук според мен. Като отвориш картата, трябва да имаш една обща ориентираност.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 08-07-2016 на 19:53
Критиката ми има за цел създаване или подбуждане на правилно мислене при хората.
Не се замислят. Повечето хора не се замислят, само възприемат. А в училище, още от началното, от там тръгва влошаването на нацията. Като цяло се разбирава науката, армията, елита, за да се довърши победена страна. Повечето хора обаче в цялост не мислят. За тях системата трябва да изготвя едно средно ниво на възможности. Това е средното ни училище. Това е занаят, който трябва да продължат или да доусъвършенстват по нататък. За друга по- малка част се предоставя висше. А сега какво скалъпиха? Висше за всеки? Едно нищо в средното. За култура да не говорим. Не са виновни родителите. Родителите имат работа. Не са 24 часа с децата.
Действие, действие си трябва, прав си, не само. Но действия се правят със сила и знание.