.
Отговор в тема
Страница 53 от 56 ПървиПърви ... 3434950515253545556 ПоследнаПърви
Резултати от 1 301 до 1 325 от общо 1385
    Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Ти мислиш ли,че аз бих допуснала подобно нещо?
    Не става дума за мен.
    Тогава мацката която я тормозят... От де да знам, какво би допуснала и какво не би..

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Тогава мацката която я тормозят... От де да знам, какво би допуснала и какво не би..
    Вече знаеш.

Вече знаеш.
    Дам..

Пенсионерите обсъждат нещата, а младите са по чалготеки. Има 1 България в чужбина. Бяхме 9 милиона и 200 хиляди. Сега сме 6 и половина. Двойно увеличен процент на гетата. Раждаемост на минус. Смъртност на ниво Афганистан. Механичен прираст - минус 8. Демографска катастрофа- етап последен. Точно и ясно.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Пенсионерите обсъждат нещата, а младите са по чалготеки. Има 1 България в чужбина. Бяхме 9 милиона и 200 хиляди. Сега сме 6 и половина. Двойно увеличен процент на гетата. Раждаемост на минус. Смъртност на ниво Афганистан. Механичен прираст - минус 8. Демографска катастрофа- етап последен. Точно и ясно.
    Koга последно беше да гласуваш?

anonymous990763
    Guest
    Лека нощ, кораби, лодки и корейци.

North Korеа, The Best Korea

Гласувай. Ако в това е действието ти. Нямам намерения да обяснявам за изборната система. Ако някой педераст във върховната власт и мулти милонерите му пука какъв процент от вас ще гласуват. В такава схема ви въртят, а вие си мислите, че проблемът е ниската избирателност и ДБС. Но не ви виня, вие сте обикновенни хора, без действие и власт. Народа е стадо.

Лекаа

Гласувай. Ако в това е действието ти. Нямам намерения да обяснявам за изборната система. Ако някой педераст във върховната власт и мулти милонерите му пука какъв процент от вас ще гласуват. В такава схема ви въртят, а вие си мислите, че проблемът е ниската избирателност и ДБС. Но не ви виня, вие сте обикновенни хора, без действие и власт. Народа е стадо.
    След като не си гласувал, нямаш право да се оплакваш.
    Ако си мислиш, че "стадото" няма власт, значи си спал доста в часовете по История. И понеже имаш много власт и постоянно си в действие, ми кажи какво направи за да промениш всичко това от което се оплакваш...
    Има един израз, който идеално описва "критиката" ти. (ГЛАС В ПУСТИНЯ)

Вече споделих в една тема, че смятам да спра да говоря на тези теми. Твърде неразбираем съм за хората, които не са учили нужното. Като отиваш на доктор, доктора ще ти каже 10 процента, от това което знае за състоянието ти научно.

Не го възприемай като оплакване. Наука е.

Вече споделих в една тема, че смятам да спра да говоря на тези теми. Твърде неразбираем съм за хората, които не са учили нужното. Като отиваш на доктор, доктора ще ти каже 10 процента, от това което знае за състоянието ти научно.
    Вечно си неразбрания.. Вечно си недоволния...

Знаеш ли приличаш ми на малко дете, което реве и се тръшка, че не са му купили зрънчо от магазина. Яко си се вкарал във филма и явно не си излизал от там с години. Вместо да се оплакваш и да ревеш вземи направи нещо, че да промениш това от което се оплакваш. Искаш пари? ИЗКАРАЙ СИ ГИ, никой няма да дойде и да ти каже "Вземи тия 2 млн., че видях колко много се оплакваше в един тийн форум". Искаш образование? ОБРАЗОВАЙ СЕ....
    Едва ли ще схванеш какво имам предвид. Ти си свикнал цял живот да се оплакваш (като повечето българи).

Ако си мислиш, че всеки който е успял да постигне нещо в живота си, го е направил само с оплакване.....

Не го възприемай като оплакване. Наука е.
    Наука ли??? Трябва да е някаква нова... Единственото нещо, което правиш е да критикуваш абсолютно всичко, което може да се оплюе.

Мега фен Аватара на smilegirl12
    Добър вечеер

Цитирай Първоначално написано от smilegirl12 Виж мнението
    Добър вечеер
    Добра да е (Вече е сутрин)

Ми да по на повечето хора разбиранията

Наука ли??? Трябва да е някаква нова... Единственото нещо, което правиш е да критикуваш абсолютно всичко, което може да се оплюе.
    Да, наука е. Има 300 книги преведени на български. Има още много, които не са достъпни за масовия читател. Социология, политология. Има световни университети. Има учени, специализирали цял жияот дисциплина как да се управляват и предизвикват избухване на безредици в общества от различен тип. Но с такива хора няма да си пишееш.

Егоистични обвинения не ми се слушат. Ако мислиш само за собствения си задник, аз мога да те уверя, че не ми е притрябвало да пиша романи. Аз може да съм добре. Да направя фирма, която да задоволява нужните ми материални желания. Но не това е егоистичната философия, която трябва да следваме. Интересува ме развитието на общността.

Пак ли романи пишете? ;д

Супер фен
    Пак ли романи пишете? ;д
    Ей, покемон, до утре да си изчела всички романи, които съм изписал! Лишавам те от сън тази нощ - ще трябва да изчетеш всичко, иначе ще те затворя в покебола и няма да те пускам да излизаш цял месец! Разбра ли? (((:

Да, наука е. Има 300 книги преведени на български. Има още много, които не са достъпни за масовия читател. Социология, политология. Има световни университети. Има учени, специализирали цял жияот дисциплина как да се управляват и предизвикват избухване на безредици в общества от различен тип. Но с такива хора няма да си пишееш.

Егоистични обвинения не ми се слушат. Ако мислиш само за собствения си задник, аз мога да те уверя, че не ми е притрябвало да пиша романи. Аз може да съм добре. Да направя фирма, която да задоволява нужните ми материални желания. Но не това е егоистичната философия, която трябва да следваме. Интересува ме развитието на общността.
    След полунощ, филмите свършват (явно при теб не е така)
    Общността оценява усилията, които полагаш за развитието му . Пишейки тук, съгради утопия направо...

НЕКА ВСИЧКИ ДА СЕ ОПЛАЧЕМ ОТ ТОВА КОЕТО НИ ДРАЗНИ, ТАКА ЩЕ ПОМОГНЕМ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ОБЩНОСТТА....

Пак ли романи пишете? ;д
    Не... Помагаме за развитието на човечеството...

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Ей, покемон, до утре да си изчела всички романи, които съм изписал! Лишавам те от сън тази нощ - ще трябва да изчетеш всичко, иначе ще те затворя в покебола и няма да те пускам да излизаш цял месец! Разбра ли? (((:
    Тцтцттцт това е мъчение

Не... Помагаме за развитието на човечеството...
    На човечеството, което в случая сме 6 човека ;д

Супер фен
    Тцтцттцт това е мъчение
    А, сакаш ли да изчезнеш като jghgh?

//сега сериозно - хора и момичета/жени, мислете как да я върнем във форума (че май я изплаших без да искам). :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си