- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Върнете си ми парите !!!!!
Пенсионерите обсъждат нещата, а младите са по чалготеки. Има 1 България в чужбина. Бяхме 9 милиона и 200 хиляди. Сега сме 6 и половина. Двойно увеличен процент на гетата. Раждаемост на минус. Смъртност на ниво Афганистан. Механичен прираст - минус 8. Демографска катастрофа- етап последен. Точно и ясно.
Лека нощ, кораби, лодки и корейци.
Гласувай. Ако в това е действието ти. Нямам намерения да обяснявам за изборната система. Ако някой педераст във върховната власт и мулти милонерите му пука какъв процент от вас ще гласуват. В такава схема ви въртят, а вие си мислите, че проблемът е ниската избирателност и ДБС. Но не ви виня, вие сте обикновенни хора, без действие и власт. Народа е стадо.
След като не си гласувал, нямаш право да се оплакваш.
Ако си мислиш, че "стадото" няма власт, значи си спал доста в часовете по История. И понеже имаш много власт и постоянно си в действие, ми кажи какво направи за да промениш всичко това от което се оплакваш...
Има един израз, който идеално описва "критиката" ти. (ГЛАС В ПУСТИНЯ)
Вече споделих в една тема, че смятам да спра да говоря на тези теми. Твърде неразбираем съм за хората, които не са учили нужното. Като отиваш на доктор, доктора ще ти каже 10 процента, от това което знае за състоянието ти научно.
Не го възприемай като оплакване. Наука е.
Вечно си неразбрания.. Вечно си недоволния...
Знаеш ли приличаш ми на малко дете, което реве и се тръшка, че не са му купили зрънчо от магазина. Яко си се вкарал във филма и явно не си излизал от там с години. Вместо да се оплакваш и да ревеш вземи направи нещо, че да промениш това от което се оплакваш. Искаш пари? ИЗКАРАЙ СИ ГИ, никой няма да дойде и да ти каже "Вземи тия 2 млн., че видях колко много се оплакваше в един тийн форум". Искаш образование? ОБРАЗОВАЙ СЕ....
Едва ли ще схванеш какво имам предвид. Ти си свикнал цял живот да се оплакваш (като повечето българи).
Ако си мислиш, че всеки който е успял да постигне нещо в живота си, го е направил само с оплакване.....
Да, наука е. Има 300 книги преведени на български. Има още много, които не са достъпни за масовия читател. Социология, политология. Има световни университети. Има учени, специализирали цял жияот дисциплина как да се управляват и предизвикват избухване на безредици в общества от различен тип. Но с такива хора няма да си пишееш.
Егоистични обвинения не ми се слушат. Ако мислиш само за собствения си задник, аз мога да те уверя, че не ми е притрябвало да пиша романи. Аз може да съм добре. Да направя фирма, която да задоволява нужните ми материални желания. Но не това е егоистичната философия, която трябва да следваме. Интересува ме развитието на общността.
След полунощ, филмите свършват (явно при теб не е така)
Общността оценява усилията, които полагаш за развитието му. Пишейки тук, съгради утопия направо...
НЕКА ВСИЧКИ ДА СЕ ОПЛАЧЕМ ОТ ТОВА КОЕТО НИ ДРАЗНИ, ТАКА ЩЕ ПОМОГНЕМ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ОБЩНОСТТА....
![]()