- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разликата в годините
Здравейте.
Искам да попитам, ако 14 годишно момиче по свое желание има връзка с пълнолетен , по-голям от нея. Родителителите и не одобряват тази връзка и решат да съдят момчето, би ли могло да се случи нещо с него.. ?
Да, биха могли да го осъдят ако е имало съвкупление.
А, ако момичето го е искало ?
На 14 години е непълнолетна
А може ли да се докаже, че са правили секс ?
Стига с това хипотетично говорене. Да, навлякъл си си проблеми и много лесно могат да докажат като я накарат да си признае сама. На 14 е все пак, факта че си я навил да тръгне и да спи с теб доказва колко наивна е.
Рискована работа си е.
Ако не си спал с нея, изчакай поне докато стане на 15-16 години и естествено, тя да го иска.
На мене в момента ми е наква такава мания, да чукам мацки на тая възраст (15 -17г.)
^На теб ти е мания от доста отдавна. Лекувай се.
Всичко е окей според мен стига да не си на 14,а той на 41![]()
Да,може да има проблеми дадения мъж.
И на 14 си малолетен,на 16 непълнолетен и на 18 пълнолетен.
Не може ли да си намериш някоя на твоите години ,че се занимаваш с момиче на 14? Какво й разбира главата от връзки и отношения? Вземи се в ръце и си хвани някоя над 18,та да не се притеснявам за нищо.
Да ти имам манията..сериозно.Те са лесни.Пробвай с 18-21 да кажем.
Имам чувства към този човек , ако нямах нямаше да съм с него.
Така... това си е моят живот, а вие нямате никакво право да ми се бъркате.. Попитах като нормален човек .
А аз ти отговорям като нормален човек,хич не ти се бъркам.
Я вземи прочети Раздел VIII от НК. Ако беше на 13 пичът щеше да си лежи 8 годинки.
И може да се докаже акт ако вашите те заведат на гинеколог, който едва ли ще е очарован, че си решила да си праскащо се детенце.
И Дейтона много хубаво го каза, но вместо да се замислиш ти реши да пищиш насреща.
Последно редактирано от YSMF : 08-08-2016 на 14:52
Даже да имаш чувства към този човек, сигурна ли си, че той не е с теб само заради секса? Не винаги е така, разбира се, но не е изключен и този вариант. Но конкретно по въпроса ти, да, имат право да го осъдят, но в тая прекрасна държава едва ли ще го приберат, пък и едва ли родителите ти ще го приемат така и ще тръгнат да хвърлят пари по адвокати и съдилища, ако им обясниш, че сама си го искала.
Кух си като тиквен фенер.
Ако е по собствено желание и момичето има 14 навършени не е незаконно.
Чл. 149. (Изм., ДВ, бр. 89 от 1986 г.)
(1) (Изм., ДВ, бр. 107 от 1996 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода до пет години.
И все пак ми идва неприемливо с 14 годишна..
Последно редактирано от Dwyd96 : 08-08-2016 на 18:09