Няма да стане. Най-много да сийнне и там.
Първоначално написано от YoungBloodZ Няма да стане. Най-много да сийнне и там. хахахахаха има нещо вярно,но днеска забелязах нещо
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 хахахахаха има нещо вярно,но днеска забелязах нещо Да?
Първоначално написано от YoungBloodZ Да? Да бе,е са пред целия форум,нали по-скоро може да е плод на надежда,ама и ми се спеше
Първоначално написано от deitona22 Да бе,е са пред целия форум,нали по-скоро може да е плод на надежда,ама и ми се спеше Кво ти пука, после ще го изтриеш.
Първоначално написано от YoungBloodZ Кво ти пука, после ще го изтриеш. За кво като мога у фб да ти го драсна,кат неме мързи Виж,твойто съншайБейби ти се плези Първоначално написано от inewton Давай, бе. Аз ще ударя една молитва да станат нещата. Ама ако станат ще трябва да си погасиш дълговете към мен. Нема нужда. Бтв ти май знаеш за какво говоря.;д
Първоначално написано от deitona22 Нема нужда. Бтв ти май знаеш за какво говоря.;д Знам. Ама кажи та всички да се посмеем.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от deitona22 Да бе,е са пред целия форум,нали по-скоро може да е плод на надежда,ама и ми се спеше Давай, бе. Аз ще ударя една молитва да станат нещата. Ама ако станат ще трябва да си погасиш дълговете към мен.
Правила