- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат VOL.1
знам, че не може : D
ми нз аз по принцип си пиша на латиница, ама в чатове, де
иначе във форуми и сайтове (аск, примерно) си ми е кирилица, лично начинът, по който пиша на латиница си ме разграничава и затва
не, че ми пречи нещо или пък имам против, дене ме разбирайте погрешно
В кофата може на латиница. end of story
ми не знам, просто ми казаха, че ще подхожда ахахах никва идея
добре, тогава ще си болдвам нещата като пиша? тва може ли?
трябва да ме отразявате. : ]
йес, миси![]()
ами брат ми иска да излиза с лапетата и аз не искам, щото само малки и да, иначе в мойту немску селу нищо и никой няма, тка че дъаа
според уика религията от която произхожда хелоин (самхейн) съм роден точно в момента когато границата между света на живите и мъртвите я няма
ако бях древен келт щяха да ме обучат за магьосник
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
да знаеш, че винаги можеш да ме включиш в сектата си![]()
каквото и ти знаеш (шегувкам се), ама можеш да ме понаучиш винаги, нали? : ]
kojinshugi, ти ли си на аватара?
тия магии и аз ги мога :P
ами, по принцип е мъжама го играе леко и смесено
всъщност искам да си сменя авката, ма не знам с кво, не съм го измислила
пуснах някакъв от чистката и не ми хареса, ама гледах the craft и the addams family![]()