Цитирай Първоначално написано от Joe An Виж мнението
Всъщност, връзките са толкова много и от най-различно естество, а моето преживяване - шокиращо за самия мен до такава степен, че почувствах нужда да го споделя писмено без да съм писател. Облякох го в литературна форма и по някое време от историята се получи роман ("Проклятието на Вълчата Дева" го нарекох). Така че ми е трудно да ти отговоря с няколко изречения, а от формален и повърхностен отговор ти не се нуждаеш.
Ти сега какво, зарибяваш ме да ти купувам книгата или какво ?
Не сме в Дирекция на полицията, че да трябва да "признавам" нещо
Защо, има ли нещо за което трябва да си признаваш?
Макар че тук май някакво ееентилигентско високомерие се прави на разследващото лошо ченге. Няма проблем, нека рови. Сигурно в кошарата на овцете ще има следи от престъплението на християнството...
Че къде съм намеквал престъпление на християнството? Напротив, християнството е съществен източник на познание за европейската цивилизация, но хората зад завесите знаят всичко това и го използват за да пробутват евтина съболезнователна пропаганда. Това е престъплението тук.
Все пак, благодаря на теб и на npp, че се потрудихте върху клавиатурите си под тая тема! Знаеш, мнението е като Д-то - всеки си го има
Няма нужда да си толкова чак толкова снизходително лицемерен.