- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Анкета, гласувайте
мартин
марин
миро
марто
марко
марио
марчо
манол
милен
минди
Избрах Марко, че звучи по- библейско.
аз предлагам да си го кръстим Минди за да не се чудим и така да си му викаме
мисля че много му отива, даже мисля че е много сладко
ай да дойде АйНютон попа да го кръсти и да приключва
Кой ще ми плати за кръщението?
Ъ? Минди? От "миндил"? Ц, не ме кефи - Махарион съм, Махарион! Така преди година един безличен потребител ме кръсти вече.![]()
Виждаш ли М**** ....цяла тема са ти посветили колко те обичат хората![]()
Така е, аз съм работещ на пълен работен ден човечец, пътуващ по час в посока за работа (да, за толкова се преминават 10 км. в София в час-пик, с градски транспорт).
Но и ти как само го изцепи твоето... Направо сякаш ме уби. Покемон, бягай да си играеш в пясъчника! ;]
защо не мога да видя кой за кого е гласувал а преди можех?
май преди да гласувам можех да видя а сега не, също така дори и да изляза пак не ми дава а уж нали не съм логнат и уж нали не би трябвало темата да знае че съм аз
това мисля че е най-трагичния недостатък на софия, може да се пътува дори и повече в една посока
(втория е кучетата ма както и да е)
та софия си е хубава но 8 ч работа +2 път си е пълно робство, то после да готвиш ли да ходиш още час час и половина да тренираш ли, да переш ли, да гледаш филм ли, да излезеш да бириш ли
може да си избереш само едно от изброените
а на мен, пътят ми е 5 минути с кола като съответно закъснявам 5 минути и мога да върша почти всичко от изброеното (като трен и бира не се застъпват де, щото тогава готвене ще бъде отсвирено)
Последно редактирано от YoungBloodZ : 08-29-2016 на 18:53
И аз за Минди гласувах. От Мики Маус - хареса ми идеята.
хм, странна работа, опитвате се да ми влияете психически но нема кака да се получи
видях, ние няклко човека бяхме първите писали в темата и точно те бяха гласували
и точно янгблъдза ти видях именцето под Марко точно все едно си е "открита" анкета щом явно има и такива
ест имаше и други форумни имена под другите Ем-ски прякори
ама ко ся
както и да е
И аз потвърждавам, че преди се виждаше кой за какво е гласувал.