- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Тема специално за мойте песни !
ПОТРЕБИТЕЛИ ! ДНЕС НА 5.1.2016 В 11:54 ЗАСНЕХ ПЪРВАТА СИ ПЕСЕН В ДЖОРДЖАНО СТАЙЛ МОЖЕТЕ ДА Я СЛУШАТЕ ПРОСТО КЛИКНЕТЕ НА ЛИНКА ДАДЕН ПО- ДОЛУ ! ПРИЯТНО СЛУШАНЕ, ОТ МЕН DJ STAFKATA ! СЪЖЕЛЯВАМ ЧЕ ЗАПИСА НЕ С ДОБРО КАЧЕСТВО, НО ПРОСТО ЗАСНЕХ КЛИПА СИ С ЕВТИНО УСТРОЙСТВО И СЛЕД ТОВА ГО ПОДОБРИХ МАКСИМАЛНО С CAMTASIA
Въобще качеството гласа и музиката са излезли зле другия път с камера ще снимам..
- https://www.youtube.com/watch?v=Pugo...ature=youtu.be
!!!ВАЖНО!!! - Следващите потребители за които ще пея са Rabalka и baby_baby на последно място inewton
==================
==================
==================
==================
==================
==================
==================
==================
==================
Здравейте, от вчера съм започнал да играя и пея, това е първото ми лично творчество (поздрав) https://www.youtube.com/watch?v=x6M3zeHNk3g
-Освен Кючек аз мога и да пея, вече съм започнал да пиша текстове за скандални песни всеки път когато запиша нова песен аз ще я публикувам тук за да може да се кефите.
Последно редактирано от solo_ : 01-05-2016 на 09:17
Единственото скандално нещо в песните ти ще е тъпотата им.
Гарантирам че текста ти ще е уникален.(друг не е способен на такава глупост)
защо така мислиш ? Още не си видял текста, а и я ти направи песен давидим колко по- добре от мен пееш ?
Аз не мога да пея, затова не го и правя.
Последно редактирано от Dwyd96 : 01-04-2016 на 16:02
Ей сляп горе е линка не го ли ведя ? дай с мишката на горе и ще го видиш
И по-зле можеше да е.
Няма да отговарям, че ще се саднеш, а и не ми даде възможност да избера отрицателно число.
кажи каквото искаш няма да садна тук ще съм аз още време... Кажи коя песен е по- добра кой е по-cool
ПС: БОЖЕ УМИРАМ УМИРАМ МОЛЯТЕ INDISTINCT КАЖИ МИ МОЛЯ ГЕ
Браво, млади момко! Добре си се справил.
Ама защо го спря!? Трябваше първо да го изтегля.
Браво, млади момко! Добре си се справил.
Ама защо го спря!? Трябваше първо да го изтегля.
Не съм го спрял... Може ли да ти дам един линк за една друга песен и ти да кажеш кой е по- готин и кой пее по- добре ?