.
Отговор в тема
Страница 33 от 58 ПървиПърви ... 2329303132333435363743 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 1436
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    кога човек за теб е успял?

как трябва да се реализира човек след като завърши училище?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на divergent
    Коя зодия си?
    Можеш ли да пееш?
    Пет черти от характера ти, които харесваш?
    Пет, които не харесваш?
    Какво би променила във външния си вид?
    Обвързана ли си в момента?
    Колко връзки си имала?
    Колко продължи най-дългата ти връзка?
    Имала ли си отношения с някого от форума?
    Познаваш ли се с потребители от форума извън него? Кои?
    С кои би искала да се запознаеш от настоящите?
    Боядисваш ли си косата?
    Гримираш ли се в ежедневието?
    Представата ти за щастие?
    Кои потребители са ти най-симпатични?
    Кои потребители те дразнят и не харесваш?
    Какво обичаш да правиш през уикендите?
    Къде и какво учиш/работиш?
    Щастлива ли си в момента?
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Супер фен Аватара на corbV2
    Аз не се сещам за въпроси, затова ще те цитирам ;д, да си отговориш.
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    На колко години ти беше първата целувка с момче? Осъзната такава, тези от детската не се броят.

Би ли опитала секс с момиче? Въобще изпитваш ли любопитство/влечение към същия пол?

Колко 'гаджета' си имала?

А любовници?
    Някои са ти зададени вече, ама има тънка разлика ;д.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Здрасти

Koй е най- големият ти страх? Коя е най- голямата ти мечта?
    Как се виждаш след 5-6 години?
    Коя беше последната лъжа, която изрече?
    Най- хубавият комплимент/похвала, който си получавала:
    -от роднина
    -от приятел
    -от половинка
    Публична личност, която те вдъхновява? и с какво? А от близкото обкръжение има ли такива? И с какво?
    Кое е постижението, с което се гордееш най- много?
    Има ли постъпки, от които се срамуваш и кои са?
    За кого първо се сети сутринта, когато се събуди?
    Какво мислиш, че хората около теб ценят в характера ти и какво ги дразни?

Какво забелязваш първо в един мъж? А какво намираш за секси в един мъж?
    Какво мислиш за чисто сексуалните връзки? А за платоничните?
    Имат ли горните две срок на годност?
    Кое нещо в теб мислиш, че привлича мъжете? Умееш ли да го използваш? Непринудена ли си?
    Настъпателна ли си или предпочиташ мъжът да предприеме първата крачка? (не визирам пълна незаинтересованост като огледална реакция)
    Имаш ли най- добър приятел? И имала ли си нечисти помисли за него в даден момент?
    Има ли /кое/ нещо в секса, което винаги си искала да опиташ, но не си по някакво стечение на обстоятелствата?
    Разкажи как си представяш "перфектната" вечер с човека до теб?
    Колко човека си обичала /любовно/?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Как се казваш? Боряна
    С какво се занимаваш? Уча и работя
    На колко си години? 20
    Коя е най-голямата ти положителна черта? Аз в себе си ценя най-много това, което ценя и у другите - добротата. А другите как оценяват най-голямата ми положителнаа черта, не мога да кажа.
    Най-лошото нещо, което ти се е случвало? Може би нещо, което ми се случи миналото лято и което за момента оцених като най-голямата си драма в живота, макар че вече не смятам така, но нямам с какво друго да го заменя. Не ми се навлиза в подробности.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    кога човек за теб е успял? Когато се чувства добре финансово и емоционално от това, което прави. Ако говорим професионално, де. Ако говорим общо - когато е ок със себе си.

как трябва да се реализира човек след като завърши училище? Доста общ въпрос - както му харесва. Стига да не вреди на другите.
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Коя зодия си? риби
    Можеш ли да пееш? Не съм тотално зле, но не е нещо особено.
    Пет черти от характера ти, които харесваш? спокойствие, умерена амбициозност, желание за самоусъвършенстване, искреност, "оправност"
    Пет, които не харесваш? все повече осъзнавам, че съм доста наивна и това ми вреди за някои неща; overthing-вам общо взето всичко и това също ми пречи; непостоянство; несигурност в професионален план; приемам и реагирам емоционално за неща, за които е излишно, и май станаха 5
    Какво би променила във външния си вид? вече нищо, кот такоа
    Обвързана ли си в момента? не
    Колко връзки си имала? 1
    Колко продължи най-дългата ти връзка? Да речем 3 години.
    Имала ли си отношения с някого от форума? Не знам какви отношения визираш, но ще отговоря с да.
    Познаваш ли се с потребители от форума извън него? Кои? О, с много, ако тръгна да изброявам, сигурно ще изпусна някого.
    С кои би искала да се запознаеш от настоящите? ива и папугай
    Боядисваш ли си косата? редовно - не, в момента имам един боядисан пласт отдолу, планирам да разнообразявам цветово, но дотам
    Гримираш ли се в ежедневието? почти винаги слагам спирала, понякога червило; много рядко коректор, когато реша, че нещо е твърде червено, а се случва и да изляза и без спирала, когато се харесам натурална ;д
    Представата ти за щастие? да имаш баланс в живота, да имаш някаква цел, която следваш и постигаш, и да си ок със себе си, което казах, но то е най-важното
    Кои потребители са ти най-симпатични? в момента може би тези, с които искам да се видя, + още един, двама
    Кои потребители те дразнят и не харесваш? Гледам да не обръщам внимание на дразнителите и като цяло не ми пука особено за форумните такива.
    Какво обичаш да правиш през уикендите? По принцип не ги харесвам, защото се чувствам супер непродуктивна. Обикновено работя, чистя, пазарувам и готвя. Иначе обичам да пътувам.
    Къде и какво учиш/работиш? Уча в СУ Класическа филология; работя в едно пространство за събития с кафене
    Щастлива ли си в момента? Бих могла да кажа, че да.
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Аз не се сещам за въпроси, затова ще те цитирам ;д, да си отговориш.

На колко години ти беше първата целувка с момче? Осъзната такава, тези от детската не се броят. 13

Би ли опитала секс с момиче? Въобще изпитваш ли любопитство/влечение към същия пол? Преди си мислех, че да, сега не ме блазни особено идеята. Може би бих опитала тройка с момиче, но трябва да ме предразположат.

Колко 'гаджета' си имала? 1

А любовници? тук и аз съм пас

Някои са ти зададени вече, ама има тънка разлика ;д.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Здрасти хелоу

Koй е най-големият ти страх? да изгубя желание за развитие и ест., смъртта на близки Коя е най-голямата ти мечта? Да обиколя света. Колкото и банално да звучи. Другото са просто цели.
    Как се виждаш след 5-6 години? Пишеща дисертацията си, да се надяваме, и работеща по специалността си (от магистратурата може би).
    Коя беше последната лъжа, която изрече? Не помня, нещо от рода на "котката скъса домашното ми" трябва да е била.
    Най- хубавият комплимент/похвала, който си получавала:
    -от роднина че съм станала доста отговорна
    -от приятел пак нещо свързано с това
    -от половинка не знам дали се брои, но "караш ме да бъда по-добър човек"
    Публична личност, която те вдъхновява? и с какво? Трудно се вдъхновявам от някого, когото не познавам лично. А от близкото обкръжение има ли такива? И с какво? Настоящата ми работодателка, двама преподаватели - общо взето са постигнали неща - професионално и личностно, към които и аз се стремя.
    Кое е постижението, с което се гордееш най-много? За момента не мисля, че съм постигнала нещо съществено. По-скоро се гордея с разни малки нещица, които реално не са кой знае какво, но са част от развитието ми
    Има ли постъпки, от които се срамуваш и кои са? Има. Не бих ги обявила пред целия форум.
    За кого първо се сети сутринта, когато се събуди? За преподавателя, при когото имах лекция.
    Какво мислиш, че хората около теб ценят в характера ти и какво ги дразни? Искреното ми мнение и желанието за нови неща; понякога съм твърде откровена без да е нужно, несериозността ми

Какво забелязваш първо в един мъж? Първо забелязвам естествено външния вид, може би лицето и жестомимиките. А какво намираш за секси в един мъж? Интелигентност, самоувереност и чувство за хумор.
    Какво мислиш за чисто сексуалните връзки? Стига и двамата да са наясно и да са ок - няма проблем. А за платоничните? Не съм много сигурна как се определят те, но според мен това е просто близко приятелство.
    Имат ли горните две срок на годност? Първото да. Второто, според моята дефиниция, не би трябвало да има.
    Кое нещо в теб мислиш, че привлича мъжете? Ам, отново баналност, но маймай е външният вид. За след това, че имам и нещо в главата. Умееш ли да го използваш? Зависи, май започнах да се уча кое как влияе относно първото. Второто - не, даже май си преча.Непринудена ли си? Колкото и да ми се иска да отговоря положително, по-скоро не, голямо дърво съм понякога
    Настъпателна ли си или предпочиташ мъжът да предприеме първата крачка? (не визирам пълна незаинтересованост като огледална реакция) Да и да. Като цяло предпочитам второто.
    Имаш ли най-добър приятел? И имала ли си нечисти помисли за него в даден момент? Не
    Има ли /кое/ нещо в секса, което винаги си искала да опиташ, но не си по някакво стечение на обстоятелствата? Може би някакъв вид връзване и доминация от негова страна бих опитала.
    Разкажи как си представяш "перфектната" вечер с човека до теб? Под човека до мен да разбирам любим? "Перфектната" вечер според мен трябва да следва след много хубав ден. Аз си я представям на някое усамотено място, хижа например, без връзка със света и други разсейки. Само аз и той, говорим си, любуваме се един на друг, откриваме се, откриваме любовта един към друг, опознаваме и най-дълбоките места в себе си и в другия и се чувстваме щастливи от този факт + секс.
    Колко човека си обичала /любовно/? 1
    .
    Последно редактирано от Ewok : 11-10-2016 на 19:21

Град
    системата дегоба
    добре де имаш пари правиш каквото искаш ок до тук добре
    дори и да си ок със себе си както ти каза не смяташ ли че е възможно просто да си мислиш че е така а всъщност да можеш много повече и да бъдеш много повече
    а ако не е така когато умреш според теб пълноценно ли ще си живяла по този начин

а след време когато твоето дете завърши училище тръгне по грешния път макар и да не вреди на другите или на себе си е грешен път (не ме карай да ти развивам сценарий) не би ли се намесила за да го спасиш въпреки че на твоето дете му харесва това което прави?

понякога не е ли най-добре нещата да станат така както е най-добре за теб вместо както ти харесват?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Благодаря за отговорите, допаднаха ми. : )

Мега фен Аватара на LoadRunner
    риби? аре бе, аз от кога пея че искам да познавам такава
    ама звездите да нямат грешка щото с теб нещо нема се разбираме ;д

А любовници? тук и аз съм пас (нали знаеш че те пита за сексуални партньори ма както и да е)
    Последно редактирано от LoadRunner : 11-10-2016 на 19:42

Мега фен Аватара на anonymous908491
    хихихих, тъкмо щях да пиша 'рънър дръж'

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    хихихих, тъкмо щях да пиша 'рънър дръж'
    като се видите да се похвалиш после колко шепи са

ъъъъъъъъъъ, аз да не съм голям и добър великан
    не са ми толкова големи шепите и са само две

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    добре де имаш пари правиш каквото искаш ок до тук добре
    дори и да си ок със себе си както ти каза не смяташ ли че е възможно просто да си мислиш че е така а всъщност да можеш много повече и да бъдеш много повече
    а ако не е така когато умреш според теб пълноценно ли ще си живяла по този начин
    Не разбирам какво ме питаш и не мисля, че е само от липсата на запетаи. За мен да си ок със себе си не означава да спреш с развитието си. Просто правиш нещата уверено, спокойно и с ясно самосъзнание, без да избиваш комплекси насам-натам.

а след време когато твоето дете завърши училище тръгне по грешния път макар и да не вреди на другите или на себе си е грешен път (не ме карай да ти развивам сценарий) не би ли се намесила за да го спасиш въпреки че на твоето дете му харесва това което прави? Дефинирай "грешен път".

понякога не е ли най-добре нещата да станат така както е най-добре за теб вместо както ти харесват? Кой определя кое е най-добро за мен?

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Благодаря за отговорите, допаднаха ми. : ) Благодаря за оценката, ха.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    риби? аре бе, аз от кога пея че искам да познавам такава
    ама звездите да нямат грешка щото с теб нещо нема се разбираме ;д
    Ми ние не се познаваме.

А любовници? тук и аз съм пас (нали знаеш че те пита за сексуални партньори ма както и да е) Представи си, знам.
    .

Би ли опитала секс с момиче? Въобще изпитваш ли любопитство/влечение към същия пол? Преди си мислех, че да, сега не ме блазни особено идеята. Може би бих опитала тройка с момиче, но трябва да ме предразположат.
    ============================================
    ще ми помогнеш ли да навием Ива ?

Град
    системата дегоба
    ето конкретен пример с грешния път

би ли оставила детето ти да се омъжи на 16 за циганин и да си има 20 деца от него? що не го оставиш нали ще е щастливо?

и добре кажи ми кой определя кое е най-добро за теб?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    ============================================
    ще ми помогнеш ли да навием Ива ?

Съмнявам се да иска.

ето конкретен пример с грешния път

би ли оставила детето ти да се омъжи на 16 за циганин и да си има 20 деца от него? що не го оставиш нали ще е щастливо? "детето" ми е ключово в примера ти. Няма да го оставя на произвола на съдбата, докато е още под опеката ми. Което не означава, че ще му давам наклон на. Нека си прави грешките, но не и крайни такива. Все пак не съм родител само за да го поя и храня. След 18 вече ще разчитам, че има достатъчно добро възпитание, образование и пример, че сам/а да си преценява разумно какво да прави с живота си.

и добре кажи ми кой определя кое е най-добро за теб? Който ме познава най-добре. Съответно аз.

Град
    системата дегоба

Съмнявам се да иска.
    има ли разлика между знание и мъдрост?

и защо до 18г според теб какво се променя между 17г и 18г?

на 18г в България обикновено човек има основно образование значи според твоята логика може да се оправя и след 8ми клас при добро възпитание
    Последно редактирано от haritov : 11-11-2016 на 10:53

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    По рождение ли си заядлива или със времето стана такава ?
    Какво ти е хобито?
    Спортуваш ли? И какво би искала да спортуваш?
    Къде предпочиташ да си през лятото-на море или на планина?
    Качвала ли си Мусала?
    Екстремен тип ли си ?
    Ако имаш възможностите,били опитала да качиш Еверест?
    Какви книги четеш? И имаш ли някоя любима?
    Как разбра за форума?
    Срещала ли си някого от форума?
    На какво по`необичайно място би искала да правиш секс? И кое е най-необичайното на което си го правила?
    Каква кола би искала да имаш?
    Скачала ли си с бънджи/парашут?
    Каква си мечтаела да станеш,когато си била малка?
    Какво искаш да работиш сега?
    Къде искаш да си сега?
    За какво мечтаеш?
    Кога за последно се напи? Правила ли си глупости,под влияние на алкохола?
    Имаш ли някое любимо място което посещаваш редовно?
    В какъв ред гледаш "Междузвездни войни"?(освен Ewok не е свързано с това и съм се заблудил)

Тва е от мен.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Би ли правила секс за пари, нормална сума и за много пари?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    има ли разлика между знание и мъдрост? Да. Мъдростта е да умееш да използваш придобитото знание.

и защо до 18г според теб какво се променя между 17г и 18г? Законът в България казва 18. Реално нищо съществено конкретно за тази една година, по-скоро преходът е 17-21.

на 18г в България обикновено човек има основно образование значи според твоята логика може да се оправя и след 8ми клас при добро възпитание Да се оправя с какво? С живота? И не, не ми е това логиката.
    .

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    По рождение ли си заядлива или със времето стана такава? По рождение.
    Какво ти е хобито? печене
    Спортуваш ли? И какво би искала да спортуваш? Плувам от време на време, започнах и да тичам от време на време. Бих искала да карам ски.
    Къде предпочиташ да си през лятото-на море или на планина? На море за малко. Иначе планин...ско, по някакви селца и хижи.
    Качвала ли си Мусала? не
    Екстремен тип ли си ? Какво се разбира под екстремно? Бих опитала разни неща тип скок с бънджи и парашут. ако това е "екстремно", то значи да.
    Ако имаш възможностите,били опитала да качиш Еверест? Не знам, не съм толкова планинарски тип и не знам дали бих го издържала.
    Какви книги четеш? И имаш ли някоя любима? Харесвам фентъзи, кримита, исторически драми, антиутопии и каквото ми допадне общо взето. За съжаление отдавна не съм чела художествена литература. Поредицата Хари Потър влиза в топ.
    Как разбра за форума? Май попаднах на статиите първо, ровейки в гугъл или пък от някаква реклама, не помня точно.
    Срещала ли си някого от форума? Да.
    На какво по`необичайно място би искала да правиш секс? На прима виста ми идва лодка, не знам защо. И кое е най-необичайното на което си го правила? Имаме различни версии, но да кажем в едно храстче, лол.
    Каква кола би искала да имаш? Бежова :д
    Скачала ли си с бънджи/парашут? мне, но както казах - бих искала
    Каква си мечтаела да станеш,когато си била малка? Нямах никаква идея до 10. клас.
    Какво искаш да работиш сега? Преподавател + още нещо, ще видим какво точно.
    Къде искаш да си сега? Където съм в момента
    За какво мечтаеш? За пълноценен живот. Или отговорът на въпроса на ричбич, избери си.
    Кога за последно се напи? Във вторник. Правила ли си глупости,под влияние на алкохола? Като че ли не, освен някое тъпо съобщение.
    Имаш ли някое любимо място което посещаваш редовно? Мда, работа и уни :д Това са две от трите ми любими места. Иначе и Столична библиотека харесвам.
    В какъв ред гледаш "Междузвездни войни"?(освен Ewok не е свързано с това и съм се заблудил) Не разбирам въпроса. В смисъл на дали ги гледам подред или по ред на излизане? По линия на историята, ако това питаш.

Тва е от мен.
    .

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Би ли правила секс за пари, нормална сума и за много пари?
    не

Ще стоя до утре вечерта.
    Последно редактирано от Ewok : 11-11-2016 на 19:29

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ще стоя до утре вечерта.
    А после накъде?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    към светли бъднини

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    към светли бъднини
    And now, Harry, let us step into the night and pursue that flighty temptress, adventure.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Гласува ли за референдума?
    Пилота на изтребител или пилота на метлата ?
    Ходила ли си в Хамериката на бригада? Ако не си,искаш ли да отидеш?
    Кои държави би искала да посетиш? И в коя ,освен България,би искала да живееш? (и двата въпроса са за държави извън Европа).
    Плувала ли си на забранено място?
    Пушиш ли?
    Каква зодия си ?
    Способност да четеш мислите или да можеш да връщаш времето 10 секунди назад?
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си