Здрасти
хелоу
Koй е най-големият ти страх?
да изгубя желание за развитие и ест., смъртта на близки Коя е най-голямата ти мечта?
Да обиколя света. Колкото и банално да звучи. Другото са просто цели.
Как се виждаш след 5-6 години?
Пишеща дисертацията си, да се надяваме, и работеща по специалността си (от магистратурата може би).
Коя беше последната лъжа, която изрече?
Не помня, нещо от рода на "котката скъса домашното ми" трябва да е била.
Най- хубавият комплимент/похвала, който си получавала:
-от роднина
че съм станала доста отговорна
-от приятел
пак нещо свързано с това
-от половинка
не знам дали се брои, но "караш ме да бъда по-добър човек"
Публична личност, която те вдъхновява? и с какво?
Трудно се вдъхновявам от някого, когото не познавам лично. А от близкото обкръжение има ли такива? И с какво?
Настоящата ми работодателка, двама преподаватели - общо взето са постигнали неща - професионално и личностно, към които и аз се стремя.
Кое е постижението, с което се гордееш най-много?
За момента не мисля, че съм постигнала нещо съществено. По-скоро се гордея с разни малки нещица, които реално не са кой знае какво, но са част от развитието ми
Има ли постъпки, от които се срамуваш и кои са?
Има. Не бих ги обявила пред целия форум.
За кого първо се сети сутринта, когато се събуди?
За преподавателя, при когото имах лекция.
Какво мислиш, че хората около теб ценят в характера ти и какво ги дразни?
Искреното ми мнение и желанието за нови неща; понякога съм твърде откровена без да е нужно, несериозността ми
Какво забелязваш първо в един мъж?
Първо забелязвам естествено външния вид, може би лицето и жестомимиките. А какво намираш за секси в един мъж?
Интелигентност, самоувереност и чувство за хумор.
Какво мислиш за чисто сексуалните връзки?
Стига и двамата да са наясно и да са ок - няма проблем. А за платоничните?
Не съм много сигурна как се определят те, но според мен това е просто близко приятелство.
Имат ли горните две срок на годност?
Първото да. Второто, според моята дефиниция, не би трябвало да има.
Кое нещо в теб мислиш, че привлича мъжете?
Ам, отново баналност, но маймай е външният вид. За след това, че имам и нещо в главата. Умееш ли да го използваш?
Зависи, май започнах да се уча кое как влияе относно първото. Второто - не, даже май си преча.Непринудена ли си?
Колкото и да ми се иска да отговоря положително, по-скоро не, голямо дърво съм понякога
Настъпателна ли си или предпочиташ мъжът да предприеме първата крачка? (не визирам пълна незаинтересованост като огледална реакция)
Да и да. Като цяло предпочитам второто.
Имаш ли най-добър приятел? И имала ли си нечисти помисли за него в даден момент?
Не
Има ли /кое/ нещо в секса, което винаги си искала да опиташ, но не си по някакво стечение на обстоятелствата?
Може би някакъв вид връзване и доминация от негова страна бих опитала.
Разкажи как си представяш "перфектната" вечер с човека до теб?
Под човека до мен да разбирам любим? "Перфектната" вечер според мен трябва да следва след много хубав ден. Аз си я представям на някое усамотено място, хижа например, без връзка със света и други разсейки. Само аз и той, говорим си, любуваме се един на друг, откриваме се, откриваме любовта един към друг, опознаваме и най-дълбоките места в себе си и в другия и се чувстваме щастливи от този факт + секс.
Колко човека си обичала /любовно/?
1