.
Отговор в тема
Страница 16 от 58 ПървиПърви ... 612131415161718192026 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 1436
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    С радост казваш - заповядай !
    Защо не отговори на тези въпроси ? Питаха те и други потребители по-рано. Срам ли те е от нещо? Нали казваше, че не ти пука за тия неща? Май ще излезе че хем ти пука, хем те е срам (и то много) !
    не ми пука, просто имам някакви принципи, които няма да нарушавам

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    драсти, майна.
    драсти
    защо МО и защо УНСС, we?
    щото нема математика и щото утре наш става света
    а иначе просто до последно не знаех какво ще уча, защото нямах кой знае какви амбиции, но ми трябва студентството, за master plan-а и просто в УНСС би трябвало да е най-лесно, затова го избрах, за да не си усложнявам излишно живота
    въпреки че в момента малко съжалявам, защото наистина е това, което казват за него :Д

ще се оправи ли някога държавата ни? как?
    като аз застана начело
    трябва ни културно преобразяване, защото ценностите на съвременния българин са сякаш си си избърсал гъза с тях. На почит са неща като салфетки в плаза и 33, кой колко ще изпие и кой ще наебе най-голямата мастия. Гади ми се. Трябва да изкореним менте-тарикатлъка и евентуално да оправим родния пазар и всичко ще си дойде на мястото. Няма как да очакваме, че ще е добре като масата от държавните приходи са от предлагането на услуги. Нямаме никаква промишленост и стопанство. Всичко се внася, щото сме си продали гъза на някого. Не бива да е така.

какво искаш от живота? *тук можеш да дадеш воля на думите
    искам да мога да подсигуря всичките ми близки и да правя всичко, което пожелая. Искам да мога да бъда част от промяната. Искам да мога да дам на някого надежда и да направя нечий живот една идея по-хубав. Искам да си купя шибано бентли :Д Искам да живея в голяма къща с хубав изглед, да имам басейн и куче, дори 2. Искам да подаря на наш'те всичко, което пожелаят. Искам да се опитам да накарам хората да разберат. Искам живота да бъде по-хубав от пролетен ден. Честно казано малко като по филмите - когато излизам от къщата ми целия квартал да се радва, че ме е видял и да знача нещо.
    каква е 'мечтаната' смърт?
    със сигурност не искам да се удавя или да изгоря. Всъщност би било много яко да умра за нещо, в което вярвам. Примерно да ме обесят или разстрелят, защото съм бил зад някаква идея. И от устните ми пак да напира песента...
    за или против аборта? защо?
    против това глупавите хора да могат да имат деца. По-добре да абортира, отколкото детето да води гнусно същестуване
    изброй всичко любимо, което се сетиш.
    чийзкейк, сладолед, щанги, бургери, месо, мляко, вода (обичам вода лол), тя <3, семейство, Витоша, планина, природа, чист въздух, ММА, наука, факти, неглупави хора
    какъв трябва да е добрият човек?
    е те тва е убав вепрос! Добрият човек трябва да уважава себе си. Трябва да има идеи, зад които да застава без значение какво идва срещу него. Но не във фанатичен смисъл. Да бъде отворен към нови неща, но да стои зад това, в което вярва (хащаг повторение му е майката). Да обича и да бъде верен на половинката си. Да обича и възпитава децата си. Да тачи родината и да работи за нейното развитие. Да не бъде античовек. Да не мрази без причина. Да се грижи за външния си вид, да тренира, да бъде сред природата. Да помага на обикалящите го. Да не обвинява, а да търси вината в себе си първо.
    как си представяш бъдещето на света в мащаб?
    наближава финансова катастрофа, до 5 години нещо ще се срине

с коя личност от миналото би искал да се запознаеш? а би ли се върнал да живееш в някое друго време? кога? защо?
    не бих се върнал, а бих искал да се запозная с дядовците ми, както и Тесла.
    за какво плачеш?
    за какво?-за глупости, кога?-когато ми е дошло в повече и трябва да го излея някъде. Веднъж съм плакал просто, за да се почувствам по-добре
    представи си, че си квадриплегик /въпрос вдъхновен от книгата 'аз преди теб', бтв, чел ли си я?/ та, лишен си от почти всяка човешка функция, би ли предпочел да сложиш край на живота си? в този ред на мисли, какво мислиш за евтаназията?
    не съм, но звучи като нещо, което ще ме карат да чета :Д иии да, къв живот ще е като не мога да се чувствам човек?
    евтаназията трябва да бъде разгледана като човешко право и трябва да е "легална" навсякъде, защото ти така или иначе можеш да се метнеш от някъде когато ти скимне :Д

за кого ще гласуваш на изборите? :Д
    с моментните ми виждания - за никого
    ари, бб.

бб, лоф
    .

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ако ти се наложи да избираш

любовта на живота ти или тренировките?

държавата или децата?

идеите или твоето достойнство и самоуважение?

след изборите по-малко добър човек ли ще си или все още си добра душа?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на tori
    За или против чисто сексуалните отношения? Правил ли си "безразборен" секс?
    Вярваш ли в междуполовото приятелство? А случвало ли се е да харесаш кайнда най-добрата си аверка?
    Вярваш ли във врачки и ходил ли си на такава?
    Обичаш ли да пътуваш? Как - кола, автобус, самолет, влак, кораб... ?
    Откъде разбра за фороня и какъв ти е love --- hate списъка с потребители? Кой от нас, според теб, има потенциал, но не го разкрива пред фороня?

Ако някои въпроси не те радват, не отговаряй, не съм чела на какво отговаряш и на какво не.
    Последно редактирано от tori : 10-02-2016 на 21:04

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Ако имаше възможност да си смениш името, как би искаш да се казваш?

Отличник ли беше в училище?

Вярваш ли в Бог?

Колко често ходиш на църква?

Каква музика обичаш да слушаш?

Chest day ли ти е любимия ден?

Кой е най-безсмисления филм, който си гледал?

Имаш ли братя или сестри?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    не ми пука, просто имам някакви принципи, които няма да нарушавам
    И кви са тия принципи ?!

Големия "мъж" , който го е срам да си признае, че е девствен, дори анонимно в интернет форум пхахахахаха ! Нали тия неща не бяха срамни и нямаха значение, а ? Това принципно ли е?
    Аз знам отговорите, но ми беше интересно дали ти стиска да си кажеш пред хората. Явно не !

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Правил ли си "безразборен" секс?
    Той е девствен, в други теми изтече информацията !

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ако ти се наложи да избираш

любовта на живота ти или тренировките?
    тренировките
    държавата или децата?
    децата са бъдещето на държавата
    идеите или твоето достойнство и самоуважение?
    идеите, защото ако заебеш идеите има ли как да уважаваш себе си?
    след изборите по-малко добър човек ли ще си или все още си добра душа?
    сякаш по-малко добър
    .

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    За или против чисто сексуалните отношения? Правил ли си "безразборен" секс?
    ако нямаш нещо специално с някого, еби
    Вярваш ли в междуполовото приятелство? А случвало ли се е да харесаш кайнда най-добрата си аверка?
    ще ми се да вярвам, но ситуацията е малко тип "виждал съм, но няма". Нямам най-добър/ра приятел/ка
    Вярваш ли във врачки и ходил ли си на такава?
    не и никога не бих отишъл
    Обичаш ли да пътуваш? Как - кола, автобус, самолет, влак, кораб... ?
    самото пътуване ме напряга, но новите места са готини. Не съм пътувал с кораб и самолет, ама си мисля, че със самолет ще ми е най-готино
    Откъде разбра за фороня и какъв ти е love --- hate списъка с потребители? Кой от нас, според теб, има потенциал, но не го разкрива пред фороня?
    като по-малки някой ни показа това кретенско място тийнпроблем, където някви уроди пишеха някви изродщини и четяхме и се хилихме в междучасията. След това имах въпрос за нещо, не помня какво и реших да питам тук. След това реших, че мога да бъда полезен някому и реших да пиша в спорта ииии така. Не мисля, че имам лоф-хейт списък, но със сигурност знам, че хора от типа на грозния, малефикус, айнютон, мейлпантер и т.н. ме напрягат. За потенциал, винаги има
    .

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Ако имаше възможност да си смениш името, как би искаш да се казваш?
    не бих го сменил
    Отличник ли беше в училище?
    ами до 7ми клас си бях отличник, след това в осми малко се разхайтих и за малко да остана на поправителен (не помня дали беше 8 или 9) по математика. Едната година аха да остана, другата година бях solid 3 :Д Иначе дипломата ми е с успех 5,31, ако не се лъжа. На матурите и двете ми оценки са над 5,50, тъй че май да?
    Вярваш ли в Бог?
    не
    Колко често ходиш на църква?
    изключително рядко и то просто е така за спорта
    Каква музика обичаш да слушаш?
    всякаква, буквално сменям от чалга на метъл, на рап, на техно, на трап, на рнб, квото дойде
    Chest day ли ти е любимия ден?
    не
    Кой е най-безсмисления филм, който си гледал?
    де да беше един... Eternal Sunshine of the Spotless Mind беше последния, на който си помислих "иисусе христе, какво по дяволите гледам"
    Имаш ли братя или сестри?
    да
    .

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Батенце, защо този форум е толкова закъсал и хората са станали значително по-тъпи от преди 5 години, а тогава малцина блестяха? Ти си умно момче, к'во правиш тук? Поне има ли некви дащни форумки като преди, да оправдаят пропиляното време?

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Батенце, защо този форум е толкова закъсал и хората са станали значително по-тъпи от преди 5 години, а тогава малцина блестяха? Ти си умно момче, к'во правиш тук? Поне има ли некви дащни форумки като преди, да оправдаят пропиляното време?
    неам си друга работа

да добавя по въпроса с гласуването - ако тва чудовище чечка чачева стане президент ще почна да пиша в раздел "За България и тези, които я напуснаха"

Град
    системата дегоба
    Каза че една жена може да окаже огромно влияние над теб
    Защо тогава твърдиш на 100% че ще избереш тренировките?
    Ами ако се случи така че трябва да загубиш своето достойнство за да следваш идеите и твоите принципи?
    Ако имаш деца ще избереш ли жена си пред тренировките?
    Няма ли така да навредиш и на децата?
    А на бъдещето на България?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    системата дегоба
    Що се отнася до изборите срещал съм се с Вице Адмирал Манушев достоен човек е

Каза че една жена може да окаже огромно влияние над теб
    Защо тогава твърдиш на 100% че ще избереш тренировките?
    защото тренировките са неизменима част от това, което съм и това, в което съм се превърнал, т.е. махайки ги губя част от себе си, а губейки част от себе си, вече не съм това, което съм :Д
    Ами ако се случи така че трябва да загубиш своето достойнство за да следваш идеите и твоите принципи?
    що е то достойнство без идеи и принципи, които да следваш?
    Ако имаш деца ще избереш ли жена си пред тренировките?
    не бих имал деца от жена, която ме кара да избирам

Няма ли така да навредиш и на децата?
    надали
    А на бъдещето на България?
    една страна може само да спечели от силен индивид
    .

Що се отнася до изборите срещал съм се с Вице Адмирал Манушев достоен човек е
    въпроса е ще остане ли достоен с дадените условия?

Град
    системата дегоба
    .
    проблема е там че не оцеляват силните а приспособимите

какво мислиш за този факт?

би ли избрал да се промениш но да продължиш или да останеш това което си и да тъпчеш на едно място?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    тва чудовище чечка чачева стане президент...
    Аз ти пожелавам първият ти път да е с нея (или подобна) !

Ракишка, пак избЕгА от въпросите като путка !

Айде за да не излизаме от темата все пак - защо не искаш да си признаеш дали си девствен и защо не ти пускат?

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Айде за да не излизаме от темата все пак - защо не искаш да си признаеш дали си девствен и защо не ти пускат?
    Грозен,аре ти да седнеш после на стола,а? Ракши,подкрепи ме !
    __________________________________________________ _____
    И малко по темата :
    Кога се сби за първи път?Наби ли другия пеееерас?
    Чувствал ли си се някога досега истински щастлив?Кога?
    Къде за теб би било идеалното място за пълна почивка?
    Какъв си искал да станеш,като си бил малък?
    Какво има на стената зад теб,в ляво от теб,под теб,над теб ?
    Вземи първата книга която видиш,отвори на 145 страница и виж 5тото изречение,какво е то ?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    въпроса е ще остане ли достоен с дадените условия?
    плюл си е на достойнството в момента, в който е влезнал в герб
    а тва е било преди доста време
    освен това е толкова прост, че с травестита могат да се конкурират по брой мозъчни гънки

Аз стигнах до предпоследната длъжност в българската отбрана, зам.-началник на отбраната, така че за мен няма тайни и на национално, и на международно ниво“, коментира Манушев.

колкото тайни няма и за перукара ненчев
    не само национално, ами чак на международно ниво

проблема е там че не оцеляват силните а приспособимите

какво мислиш за този факт?

би ли избрал да се промениш но да продължиш или да останеш това което си и да тъпчеш на едно място?
    you either die a hero or live long enough to become the villain

Град
    системата дегоба
    това отговор на кой въпрос беше?

не смяташ ли че човек може да промени гледната си точка в даден момент ?

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Грозен,аре ти да седнеш после на стола,а? Ракши,подкрепи ме !
    __________________________________________________ _____
    И малко по темата :
    Кога се сби за първи път?Наби ли другия пеееерас?
    Чувствал ли си се някога досега истински щастлив?Кога?
    Къде за теб би било идеалното място за пълна почивка?
    Какъв си искал да станеш,като си бил малък?
    Какво има на стената зад теб,в ляво от теб,под теб,над теб ?
    Вземи първата книга която видиш,отвори на 145 страница и виж 5тото изречение,какво е то ?
    дейтона, тапак такъв, идеята е вашите въпроси да са с нормален шрифт, а аз да отговарям болднато, за да има прегледност....

и нека грозния седне, да

първия съзнателен път беше между 9 и 10 клас, до преди това не се бях съзнателно. Под съзнателно имам предвид с цел да нараня другия човек. Оne shot K.O. baby, точно в бутона, пичагата имаше рана на брадата :Д

на един рожден ден на една вила до Своге. Тогава се чувствах сякаш съм спечелил живота - биричка, музичка, басейнче, джакузи, разкош.

за пълна почивка вярвам, че най-яко ще ми е в Нова Зеландия. Не знам защо, просто така го усещам

Ами като малък адски много ме впечатляваха машините. Точно по това време строяха Билла и Технополис в Люлин и с баща ми ходихме да ги гледаме, или пък когато правеха някакъв ремонт някъде. Винаги бях първа писта. Като малък буквално исках просто да управлявам такава машина, после исках да съм пожарникар, после исках лекар, и накрая ше стана политик. НО ВИНАГИ СЪМ СИ ИСКАЛ ДА СЪМ СИ БАТМАН!

Под мен има под, над мен има таван, отляво има легло, отдясно има шкаф

" "Боже!" - мълвеше той, без дори да съзнава какво казва."

това отговор на кой въпрос беше?

не смяташ ли че човек може да промени гледната си точка в даден момент ?
    на втория, за първия съм съгласен

а човек е способен да промени гледната си точка във всеки един момент, просто моята в момента е, че човек трябва да стои зад това, което е. Разбира се, при дадени обстоятелства като жена, семейство, избора най-вероятно ще е друг, но в момента е това.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    дейтона, тапак такъв, идеята е вашите въпроси да са с нормален шрифт, а аз да отговарям болднато, за да има прегледност.... "Боже!" - мълвеше той, без дори да съзнава какво казва."
    Ми исках и аз 1 път да пиша болднато,я.
    Баси,как уцелих изречението
    Управлявал ли си някоя от онези машини,които спомена по-горе ?
    От какво имаш страх?
    Какъв спорт записа в унсс?
    Харесва ли ти групата/потока в който си в унсс?
    Къде би живял-в Ню Йорк или в някое китно селце в Родопите?
    Ако имаш избор да си купиш вила на Бахамите или 1 апартамент във Варна,1 къща в Банкя и мезонет във Пловдив,кое би избрал?
    Утре още мисля,ако още си на стола

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си