Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
Какво е 5тото изречение на страница 56 от първата книга която видиш и вземеш в момента в който прочетеш това ? - наистина ме мързи да погледна ;д
Коя книга четеш сега ? А,и ми препоръчай някви книги които да си взема утре,че има 50% намелние във Сиела,а не мога да си избера книги. - в момента не чета. тъкмо приключих 'дървото на юда' на кронин и съм в процес на избиране на нова. препоръчвам ти класика. каквото хванеш от фицджералд и хемингуей доо русия с богатия избор, който предлага.
Стреляла ли си с някакво оръжие? С какво,и ако не си-с какво искаш? - изкушавала съм се просто да опитам да видя какво е, но не съм. бих искала с пистолет.
От какво имаш страх? - от високо. често сънувам как падам и се събуждам с тахикардия и ускорено дишане. после не мога да се успокоя да заспя ;д страхувам се и от влечуги /всякакви змии, гущери и подобни ми палят джапанките. страхувам се и от буболечки, насекоми. не всички, де ;д
Би ли скочила с бънджи/парашут/? - ъъ, не
Коя планина искаш да изкачиш ?(във България и по света ? - не съм от тоя тип планинци и нямам такива цели. просто ми харесва да съм сред природата и чистия въздух
Приключенски тип ли си ? - не мисля
Колко деца би искала да имаш ? - ппц едно, но искам да имам и от двата пола, тъй че предполагам докато имам и двата пола? :Д
Джим Кери,Брад Пит и Том Харди-с един да заживееш,един да убиеш и един за една вечер? Кой какво? - харди умира. никога не ме е кефил. пит за една нощ и ще питам дали мога да го задържа за още и джим кери за постоянно.
Какво вино предпочиташ-бяло или червено? - по принцип никакво. ако трябва да избирам, ще е някакво бяло
Можеш ли да готвиш? Ако да-какво можеш да готвиш и какво обичаш да готвиш? Ако не-какво искаш да се научиш да готвиш? - не мога. готвенето винаги ми е била безинтересна дейност. не обичам да се занимавам, нямам и търпението. мога да правя салати? :Д
Кой набор си? (между 93и и 95 си,поне така мисля ) - 95
Имаше една тема,ако не се лъжа -Най-странното място на което си правила секс-таа,това е въпроса - традиционалистка съм, както вече казах ;д
Засега това.Утре пак.
Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
той говори за тоя сироп с кодеин и прометазин от който ти трябват 2 глътки
знам за кво говори. не вярвам концентрацията на кодеин да е толкова висока, че да те 'хване' от малко. пък и съм пила такъв сироп и знам :д
*по медицински нужди.