Измислям си въпросите,ко да направя - няма проблем хд

Какво е станало на последния ти рожден ден? - пак ме подсети :х не ми се споделя

Бали го как се казва,нещо с посоки беше май Демек си повтарям въпроса за родното място. - north west

Правила ли си някоя голяма глупост под влияние на алкохол? - да. И не, няма да рисувам картинката преди да си ме попитал хд

Леонардо Ди Каприо,Том Харди и Бенедикт Къмбарбалбоч-един с който да живееш,един да убиеш и един за 1 нощ-кой какво? - избра едни... хд лео го харесвам много като актьор. Той да живея с него. Харди за една нощ, а бенедикт нещо си умира, защото не ме привлича хд

Би ли яла месо от делфин?(във връзка с последния ти аватар) - не, за Бога. След накакво време ще стана вегетарианка (вероятно след децата, хаха), ти питаш за делфин хд обичам животните.

Какво мислиш за "приятели с привилегии" и били искала да имаш такъв? И имала ли си ? - мисля, че лично за мен идеята е неприемлива. Не бих правила секс само и единствено под въздействието на похот. Не упреквам другите, които са решили, че тези връзки ги устройват.

Имала ли си сериозна връзка?Ако да-колко време,как се запознахте и т.н.? - имала съм, да. И двете са необичайни и нямат накакво определено начало и не мога да кажа колко продължи.
-обща компания
-училище хд