.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1436

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    говориш ли за себе си в трето лице множествено число
    колко най-дълго си се застоявала пред огледалото без да можеш да отвърнеш очи
    ако открият начин за еднополово размножаване при хората, колко деца ще си родиш
    водили ли са те на психиатър
    ако си в компания на красви момичета и нито едно момче не ти обърне внимание, ще се засегнеш ли
    лягате си с дейтона, 30 секунди по-късно той е свършил и заспал, това ще те накара ли да се чувстваш пренебрегната

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    говориш ли за себе си в трето лице множествено число множествено не, хахах.
    колко най-дълго си се застоявала пред огледалото без да можеш да отвърнеш очи не съм имала такива застоявания да седя и да си мисля колко съм прекрасна, най-много когато съм готова с външния си вид да се погледам няколко секунди и това е.
    ако открият начин за еднополово размножаване при хората, колко деца ще си родиш пак ще разчитам на двуполовото, ако обърна резбата, тогава ще се обърна към този вариант.
    водили ли са те на психиатър не, но няма да е лошо психолог да ме види.
    ако си в компания на красви момичета и нито едно момче не ти обърне внимание, ще се засегнеш ли ако на другите им обръщат и само на мен не, е нормално да ми стане тъпо. но принципно не съм от тези, които търсят мъжкото внимание.
    лягате си с дейтона, 30 секунди по-късно той е свършил и заспал, това ще те накара ли да се чувстваш пренебрегната няма такъв вариант, ще заспи чак на сутринта.
    .
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си