- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кои са най-големите курви? (18+) - анкета
.
Последно редактирано от YoungBloodZ : 09-11-2016 на 19:42
искам повече страсти в тази тема плс
и не омраза а жадни страсти ;]
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Опа, без да искам гласувах за електра вместо за харетов.Извинявам се.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
пеше чак ся видях че пише 18+
ти като си на тринаесе кво правим?
аз съм над правилата ;]
абе аз не съм труден за залавяне едър мъж съм няма да тръгна да бягам не съм на млади години вече
цаката му е да ме задържиш ;] щото като почна да хапя и ритам и хората се отказват от стоте хиляди ромски франка наградата за залавянето ми
рекордите на гинес за човек който най дълго време ме е заловил е 18 секунди
Нютон и модератора със сигурност не са най-големите к*рви, но пък са най-продажните![]()
Като влязох в тема разбрах каква съм курва значи
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
добрите хора не причиняват земетресения и не разрушават света
http://www.vbox7.com/play:4179ff4c00