M****
inewton
pe6oskeiborda
Electra
haritov
YoungBloodZ
BlueRanger
Първоначално написано от inewton Подъл си! Използваш честността ми. не, просто ти си невеж
Първоначално написано от Indistinct Ти си се провинил най-много в тези област. Айде, бе. Никога не съм имал мераци към теб.
Първоначално написано от YoungBloodZ от Него
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от YoungBloodZ не, просто ти си невеж Ето, само ме обиждаш. Аз съм боксовата ти круша.
Първоначално написано от pe6oskeiborda кво се смееш ве, калъф Първоначално написано от inewton Ето, само ме обиждаш. Аз съм боксовата ти круша. не е вярно! не ми трябва боксова круша
Първоначално написано от inewton Айде, бе. Никога не съм имал мераци към теб. За сватосването говоря.
Първоначално написано от Indistinct За сватосването говоря. Това няма общо, че ме слагат с теб. Първоначално написано от YoungBloodZ не е вярно! не ми трябва боксова круша Както и да е. Падна ми в очите!
Първоначално написано от inewton Както и да е. Първоначално написано от YoungBloodZ като нямаш какво да кажеш... ~
Не се карайте деца
Първоначално написано от inewton Това няма общо, че ме слагат с теб. Има. И те се опитват да сватосват другите, но чак такава безвкусица не очаквах.
Първоначално написано от Indistinct Има. И те се опитват да сватосват другите, но чак такава безвкусица не очаквах. Аз какво съм виновен за техните девиации!? Това или го имаш, или го нямаш. Не се придобива. И на мен не ми е приятно да ме слагат с теб. Затова апелирам да им се скараш малко. Имаш по- голям авторитет, модератор си.
Първоначално написано от smilegirl12 Не се карайте деца По-добре не се намесвай, за да не те вкарат и теб пак в някоя схема.
Първоначално написано от inewton Аз какво съм виновен за техните девиации!? Това или го имаш, или го нямаш. Не се придобива. И на мен не ми е приятно да ме слагат с теб. Затова апелирам да им се скараш малко. Имаш по- голям авторитет, модератор си. Не ме подбуждай към лично отмъщение.
Първоначално написано от Indistinct Не ме подбуждай към лично отмъщение. Не те подбуждам към нищо. Само искам да им кажеш, че не искаш да ни правят двойка, пък било то и форумна.
Първоначално написано от inewton Не те подбуждам към нищо. Само искам да им кажеш, че не искаш да ни правят двойка, пък било то и форумна. Казала съм го.
така както се дърпате човек би си помислил че сте двойка в реалния живот
Първоначално написано от Indistinct Казала съм им го. Значи искат да дразнят. Заслужават игнориране.
Първоначално написано от YoungBloodZ така както се дърпате човек би си помислил че сте двойка в реалния живот Никой с никого не се дърпа. А аз с нея никогаш (нито тя с мен).
Първоначално написано от YoungBloodZ така както се дърпате човек би си помислил че сте двойка в реалния живот Не си го проси и ти.
Първоначално написано от Indistinct Не си го проси и ти. Лоша си, малката.
Първоначално написано от inewton Лоша си, малката. после ми бил Божи човек...
Първоначално написано от YoungBloodZ после ми бил Божи човек... Я съм дедо поп. Да, малка е пред мен.
Първоначално написано от inewton Я съм дедо поп. Да, малка е пред мен. знаем че не говориш за това, пъпеш!
Първоначално написано от YoungBloodZ знаем че не говориш за това, пъпеш! Това не е знание. Вяра се нарича.
Правила