- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По смело е да не обичаш !
Мхм докажи, че не съществува тогаваДа ти дам пример за еволюцията.. Виж как хората в различните ъгли на света са се адаптирали различно, където е по горещо са с тъмна кожа, където е по студено и диетата е предимно пшенични продукти бедни на витамин Д са бледи
Принципно генетично сме еднакви, но еволюцията ни е помогнала да се адаптираме към средата, където пребиваваме.... ( мини еволюция) А като умреш ако ще и да не те намерят факта, е че си мъртъв, погребенията са за живите, не за мъртвите
Мен може и да ме сложат и до ябълковите дървета, не ми пука, защото няма да съм там да им се скарам
Всеки има право да вярва в каквото лалала си иска, само да не го представя като факт, без да може да го защити... Хората сме животни, интелигентни животни, но животни.... Мозъка ни започва от гущеров, следва бозайнически и накрая неокортекс, тази част, която ни позволява да бъдем хора, но ако те хвана и ти изключа неокортекса по някакъв начин, ще започнеш да се държиш досущ като животно
![]()
И това деца е неокортекса, информацията бе така любезно предоставена от Fisherman, за наше просветление моля аплодисментиНие сме хора, благодарение на нашия сложен неокортекс... Кое не приемаш ? Делфините също имат сложен неокортекс, слоновете приматите, не колкото нашия, но си личи по сложното социалното поведение, което проявяват
Колкото повече бръчки има неокортекса, толкова по развит е и следователно толкова по интелигентно е животното, а нашите постижения се дължат на факта, че имаме най много мозъчни бръчки
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 09-17-2016 на 16:54