- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По смело е да не обичаш !
Де да бяхме само за децаСкъпа поглеждам картинката от високо, мъжете владеем всички твърди професии и не защото сме мъже, а защото вие не проявявате интерес и сте изостанали в тези сфери, вие работите в по леките, педагогики, учители тннн
Следователно ако преминем на принципа " За какво ми е жена, като технологията задоволява всички мой нужди ?! " Много дами ще имат проблеми
Виж... Единственото нещо, което дамите трябва да направят е да уважават мъжете и да ги ценят... Но това не се случва, а се очаква от нас да умираме при всяка криза, бедствие и война(смисъл цивилизацията е изградена в/у труповете на мъже предимно...), смисъл логично е ако ни третират като второкачествени продукти масово да си измислим заместители( между другото всичко свързано с всичко се случва в нашия мозък и може просто да създадем подходяща машина, която да симулира реалността толкова добре, че все едно правим нещата там както на живо ! Има прототипи вече, груби, но има) не всеки може да бъде богат и божествено красив едновременно
Както казах, просто една различна гледна точка и тя става реалност ден след ден
За да имате свойте роботи, трябва някои да ги направи, също, за да имате свойте деца направени без нас, някои трябва да го измисли и това вероятно ще са мъже, защото ние доминираме в тази сфера, обади ми се пак, когато жените проявят желание да се занимават с по тежките и изискващи професии и тогава ще говорим принципно, на кой кой повече ще му липсва
Това е просто гледна точка, повече гледни точки, по добър образ на цялостната картинка
Смисъл всеки обича да слуша да му казват каквото той мисли ама понякога трябва да излезе от своя тесен свят и да види света с нови очи , поне така правят хората, които постигат нещо в живота, другите блеят едни и същи стари изтъркани лафове ...
(Мога да си хвана приятелка по всяко време ако някои му мине през ума тази умна мисъл.. Не съм грозен, не съм беден и СЪС сигурност не съм тъп, тук става въпрос за интелектуална стимулация и сериозно осмисляне, ако искам да се почеша курви бол ( не се интересувам от курви обаче..., здравето ми е ценно и психическото и физическото) !
)
Последно редактирано от Maleficus : 09-14-2016 на 21:17