- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По смело е да не обичаш !
Еми започнах от нормално и продължих да надграждам до момента, в които ти не ме разбираш, съжалявам за неудобството ..Може би просто и ти трябваше да продължиш да се развиваш... Но пък от друга страна няма да ти отива, защото на някои хора просто им е писано да бъдат къртачи
Няма лошо... Цивилизацията е изградена на гърбовете на роби все пак... Макар, че бих те разменил за всеки един роб от миналото, защото те всъщност са искали да се развиват, да бъдат повече и да избягат от своята съдба и са нямали твоя лукс да бъдат избирателно тъпи, при толкова много достъпни ресурси за развитие
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 09-16-2016 на 14:20
Ама той си вярва, ехехех. Човекът, който учи туризъм в ново село. Сори, сноб съм. Претенции, а дори не знае разликата между "и" и "й". И тъй като само ни подтикваш да четем повече, да се образоваме по темата, която не е тема всъщност, бих желала да ми посочиш адекватен, меродавен източник на тези философски прозрения. Мерси.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 09-16-2016 на 16:13
Никога не съм се хвалел, колко много владея българския, всъщност като дете съм бил аномалия и английския ми е бил много по добър от българския (самия факт, че съм научил английски сам по добре от българския говори за калпавата образователна система, а не за моята невъзможност да го науча, освен това владея няколко други чужди езика) Информацията я чета предимно на чужд език, защото на български почти нищо не мога да намеря дето ми трябва или ако намеря е прекалено малко за вкусовете ми и ти откъде знаеш колко висши имам и дали е само туризъм (ако не знаеш все още можеш да ускориш обучението си и да вземеш 2 години наведнъж....) ?
Както и да е висшето не е важно, важното е че е страстта ми е психологията, както и философията, подкрепени с историята, роботиката и куп други интереси и силното ми желание да проуча човешката природа, доколкото е възможно.. Също предишния ми коментар не трябва да се приема, чак толкова навътре, шегувам се имам черно и провокативно чувство за хумор ... Ако искаш доказателства чети и като намериш нещо, което не съответства, ще очаквам твойте просветителни коментари
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 09-16-2016 на 17:57
А какъв е смисъла от успеха, ако няма с кой да го споделиш?
ма нали се сещаш че всеки един вече се е изредил да ти го казва и то ако не съм аз все някой от другите е успял някак си много трудно да се "развие" до твойто неземно ниво, което значи че някой равен на теб ти е казал че си тъп
имаше преди едно парадосоу, само с него се равняваш по неадекватност на изказа
всичко ти е талаш, твойте 10 гейски изречения нормалните хора ги изразяват в 5 думи, нарича се адекватност и практичност
кажи ми кой обича празнодумци?
постигай колкото си искаш накрая ще умреш и ще бъдеш забравен и всичко което си постигнал ще изчезне в нищото
но ако намериш своята сродна душа и предадеш това което си научил на децата си ще живееш и след като умреш с едно просто дребно дело
та кажи какво целиш да постигнеш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
какъвто и дървеняк философ да си и 3 висши и 3 езика и суахилито дето си научил от ю-туб....
щом парадираш постоянно със съмнителни знания а не си успял да ги покажеш нагледно и не си успял да направиш и един лев от това си един пълен неудачник
често самопровъзгласилите се полиголоти знаят от всеки език половината азбука и 10 туристически думички
кикикик
Парите не са задължително мерна единица за компетентност ОСОБЕНО в България, където дори докторите са говедаОсвен това, ти откъде знаеш колко пари вадя и как ? Смисъл, за да говориш тези неща трябва да имаш информация, която нямаш.. От една страна като споделям информация тук подхранвам една малка част от хобито си и то е да проучвам поведението на хората в интернет
Съжалявам но шегата настрана, май наистина си къртач на мивки... Шегувах се по рано, вече не се ....
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ludwig Van Beethoven
James Buchanan
C. Collodi
Michelangelo Buonarroti
... Естествено, че е натурално в повечето случай човек да иска деца, иначе нямаше да има човечество, но ако ще бъдеш третиран като шит и ще трябва да робуваш на семейство, което не те оценя и няма перспективи да те оценя, по добре без жена и деца![]()
Последно редактирано от Maleficus : 09-16-2016 на 19:52
Еми муш свърш, жената после си го задържа без да каже, но не е признато дете... Самотните майки с изключенията, които наистина са били изхвърлени като кучета от мъжете (без причина) са безотговорни паразити, някои даже го правят за богатството на мъжа... Повечето хора обичат секса... Добре, че има презервативи... Винаги носете свой, защото света е пълен със смахнати шматки... Ако забременее от нея зависи, дали живота ти ще се усложни 2000 пъти, поемете отговорност над жезъла на разрухата си !
За Нютон се смята, че е останал девствен до края на живота си и бие горните по значимост.
ти шегуваш ли се с мен или твърдиш, че всички мъже са доблестни, честни, съвестни и всичко останало, втф, много си заблуден честно братле, не знам що си толкова заблуден, уж си на 24 и някои неща би трябвало да си ги осъзнал, ама ддз що имам толкова големи очаквания от хората и аз, сега ще напиша "всички мъже са боклуци" и няма да може да ме обориш ппц с твоите слова, ениуей