.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Hybrid View

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    ъм, ъм, не знам как да ти го кажа, но тези хора са имали извънбрачни деца, доколкото знам...
    Еми муш свърш, жената после си го задържа без да каже, но не е признато дете... Самотните майки с изключенията, които наистина са били изхвърлени като кучета от мъжете (без причина) са безотговорни паразити, някои даже го правят за богатството на мъжа... Повечето хора обичат секса... Добре, че има презервативи... Винаги носете свой, защото света е пълен със смахнати шматки... Ако забременее от нея зависи, дали живота ти ще се усложни 2000 пъти, поемете отговорност над жезъла на разрухата си !

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Еми муш свърш, жената после си го задържа без да каже, но не е признато дете... Самотните майки с изключенията, които наистина са били изхвърлени като кучета от мъжете (без причина) са безотговорни паразити, някои даже го правят за богатството на мъжа... Повечето хора обичат секса... Добре, че има презервативи... Винаги носете свой, защото света е пълен със смахнати шматки...
    ти шегуваш ли се с мен или твърдиш, че всички мъже са доблестни, честни, съвестни и всичко останало, втф, много си заблуден честно братле, не знам що си толкова заблуден, уж си на 24 и някои неща би трябвало да си ги осъзнал, ама ддз що имам толкова големи очаквания от хората и аз, сега ще напиша "всички мъже са боклуци" и няма да може да ме обориш ппц с твоите слова, ениуей

ти шегуваш ли се с мен или твърдиш, че всички мъже са доблестни, честни, съвестни и всичко останало, втф, много си заблуден честно братле, не знам що си толкова заблуден, уж си на 24 и някои неща би трябвало да си ги осъзнал, ама ддз що имам толкова големи очаквания от хората и аз, сега ще напиша "всички мъже са боклуци" и няма да може да ме обориш ппц с твоите слова, ениуей
    Значи доколкото знам, мъжете не могат да създават деца сами и като цяло отговорността за това пада в/у жената, да си регулира яйчниците и да предотврати евентуална бременност ако има такъв риск.. Мъжа какво може да направи, хора сме, напиваме се свършваме и после хопп момче е ! (или момиче) Не нито единия пол е перфектен, нито другия... Но мъжете не създават деца , без майки, докато жените създават деца без бащи ! (Ако мъжа е отрепка, защо задържате неговото лапе и после се възмущавате, че ви е зарязал ?! Може ли да съществуват по глупави същества от някои самотни майки ?! Жал ме е единствено за децата...)
    Последно редактирано от Maleficus : 09-16-2016 на 20:04

Значи доколкото знам, мъжете не могат да създават деца сами и като цяло отговорността за това пада в/у жената, да си регулира яйчниците и да предотврати евентуална бременност ако има такъв риск.. Мъжа какво може да направи, хора сме, напиваме се свършваме и после хопп момче е ! (или момиче) Не нито единия пол е перфектен, нито другия... Но мъжете не създават деца , без майки, докато жените създават деца без бащи !
    значи признаваш, че представителите на пола ти са отрепки, което е жалко, щото заради такива като теб всички се заклеймяват като отрепки, а не са
    освен това напълно омаловажаваш ролята на бащата, направо го нямаш за нищо, което всъщност означава, че приемаш колко е незаменима майката, а в същото време хулиш жените, които са бъдещи майки и ще отгледат бъдещите жители на тази планета, които ще са от женски и от мъжки пол
    като цяло току-що си обори тезата, която форсваш от толкова време в този форум, честито

значи признаваш, че представителите на пола ти са отрепки, което е жалко, щото заради такива като теб всички се заклеймяват като отрепки, а не са
    освен това напълно омаловажаваш ролята на бащата, направо го нямаш за нищо, което всъщност означава, че приемаш колко е незаменима майката, а в същото време хулиш жените, които са бъдещи майки и ще отгледат бъдещите жители на тази планета, които ще са от женски и от мъжки пол
    като цяло току-що си обори тезата, която форсваш от толкова време в този форум, честито
    Повече случай на самоубийства по любов има при мъжете отколкото при жените, особено когато жените правят всичко възможно бащите да не могат да видят свойте деца Отрепки не, по скоро вярваме прекалено много в любовта, а всъщност половете обичаме различно и рядко се получава Да ти дам малък пример... Един мъж ако не привлекателен, успешен или богат, бива отхвърлян средно по 1000000 пъти седмично и е нормално, когато най сетне му се получи да обича човека, с които му се е получило, докато много жени не знаят какво е да бъдат отхвърлени и сами и често обичат по малко, защото любовта и вниманието са в излишък
    Последно редактирано от Maleficus : 09-16-2016 на 20:30

Повече случай на самоубийства по любов има при мъжете отколкото при жените, особено когато жените правят всичко възможно бащите да не могат да видят свойте деца Отрепки не, по скоро вярваме прекалено много в любовта, а всъщност половете обичаме различно и рядко се получава
    Еми муш свърш, жената после си го задържа без да каже, но не е признато дете... Самотните майки с изключенията, които наистина са били изхвърлени като кучета от мъжете (без причина) са безотговорни паразити, някои даже го правят за богатството на мъжа... Повечето хора обичат секса... Добре, че има презервативи... Винаги носете свой, защото света е пълен със смахнати шматки... Ако забременее от нея зависи, дали живота ти ще се усложни 2000 пъти, поемете отговорност над жезъла на разрухата си !
    никак не си противоречиш, ама никак

никак не си противоречиш, ама никак
    Има различни групи хора скъпа, просто доказва, че не се ограничавам само с една Докато сме млади сме първата, после помъдряваме и искаме повече, но не го намираме, а понякога каквото намерим ни убива отвътре и то бавно

Мега фен Аватара на an7raks
    Значи доколкото знам, мъжете не могат да създават деца сами и като цяло отговорността за това пада в/у жената, да си регулира яйчниците и да предотврати евентуална бременност ако има такъв риск.. Мъжа какво може да направи, хора сме, напиваме се свършваме и после хопп момче е ! (или момиче) Не нито единия пол е перфектен, нито другия... Но мъжете не създават деца , без майки, докато жените създават деца без бащи ! (Ако мъжа е отрепка, защо задържате неговото лапе и после се възмущавате, че ви е зарязал ?! Може ли да съществуват по глупави същества от някои самотни майки ?! Жал ме е единствено за децата...)
    Подронваш авторитета на фикуса в хола с тоя ник и тея съждения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си