- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По смело е да не обичаш !
автора просто обвинява някой за собствените си неуспехи
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Значи доколкото знам, мъжете не могат да създават деца сами и като цяло отговорността за това пада в/у жената, да си регулира яйчниците и да предотврати евентуална бременност ако има такъв риск.. Мъжа какво може да направи, хора сме, напиваме се свършваме и после хопп момче е ! (или момиче) Не нито единия пол е перфектен, нито другия... Но мъжете не създават деца , без майки, докато жените създават деца без бащи ! (Ако мъжа е отрепка, защо задържате неговото лапе и после се възмущавате, че ви е зарязал ?! Може ли да съществуват по глупави същества от някои самотни майки ?!Жал ме е единствено за децата...)
Последно редактирано от Maleficus : 09-16-2016 на 20:04
Виж са брат. Подхода ти към преподаване на това знание не е правилен и не те разбират тия пациенти.
Иначе евала че имаш желание да просветлиш оФцете.
значи признаваш, че представителите на пола ти са отрепки, което е жалко, щото заради такива като теб всички се заклеймяват като отрепки, а не са
освен това напълно омаловажаваш ролята на бащата, направо го нямаш за нищо, което всъщност означава, че приемаш колко е незаменима майката, а в същото време хулиш жените, които са бъдещи майки и ще отгледат бъдещите жители на тази планета, които ще са от женски и от мъжки пол
като цяло току-що си обори тезата, която форсваш от толкова време в този форум, честито
Повече случай на самоубийства по любов има при мъжете отколкото при жените, особено когато жените правят всичко възможно бащите да не могат да видят свойте децаОтрепки не, по скоро вярваме прекалено много в любовта, а всъщност половете обичаме различно и рядко се получава
Да ти дам малък пример... Един мъж ако не привлекателен, успешен или богат, бива отхвърлян средно по 1000000 пъти седмично и е нормално, когато най сетне му се получи да обича човека, с които му се е получило, докато много жени не знаят какво е да бъдат отхвърлени и сами и често обичат по малко, защото любовта и вниманието са в излишък
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 09-16-2016 на 20:30
Не не е, процес е, започва бавно и постепенно забързва своята деградация, особено когато факторите, които предизвикват съществуването му ескалират своето въздействие над човекаМъжете сме като острови също и това не помага, защото се опитваме сами да се справим, а понякога волята за живот свършва преди дадения проблем
![]()
Не скъпа мъжа е готов в повечето случай да жертва всичко за едно дете(независимо), жената предимно за своетоМоже би ни е вградено в генетичния код, че може да ни се наложи да умрем, заради глупавите решения на някои хора
(мисля, че историята е доказала, че сме доста добри в умирането, както и доста други велики действия)
Последно редактирано от Maleficus : 09-16-2016 на 20:46