- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По смело е да не обичаш !
Тази позиция е запазена за теб, но щом наемаш помощници ...Смисъл доста интелигентни хора заемат предварително позицията, че даден човек е идиот, преди да са имали нужното време да разберат дали са прави и да докажат, че са прави
Добър избор Тори, дано ти бъде полезен, докато завършиш !
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 09-16-2016 на 21:55
Не съм ти дочел темата докрай все още, но...от нея както и от всички твои останали теми лъха едно...Правя се на важен, защото искам някоя мацка, може и тук, да ми обърне внимание и да започне да ми се доказва, а аз да се държа като мачо и да се правя на недостъпен и много вървежен докато я забаламосвам да ми прави егочеш. Приеми, че явно в реалността на някои хора не ни е отредено да сме мачовци дето цяло стадо девойки тича по нас и се бие заради нас. А докато си чакаш жените роботки дето те боготворят, не забравяй, че все пак имаш и лява и дясна ръчичка за разхлабване на насъбралото се в теб напрежение. А то видимо хич не е малко щом и за роботки чак си се размечтал...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 09-17-2016 на 09:18
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!