.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    ама той си противоречи супер много из темите
    Просто поредният неадекватник/трол...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Просто поредният неадекватник/трол...
    скоро никой няма да му обръща внимание
    както беше с грозния и странните му твърдения които така и не успя да докаже на никой, стана за смях хилядократно и после всеки го забрави

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    скоро никой няма да му обръща внимание
    както беше с грозния и странните му твърдения които така и не успя да докаже на никой, стана за смях хилядократно и после всеки го забрави
    Имам чувството, че последните 2 години един и същ човек прави всички тролове...

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Имам чувството, че последните 2 години един и същ човек прави всички тролове...
    Невежите говорят за другите, без да знаят нищо за тях Честито, ти си част от 99-те %, шанса ти да изпъкнеш е 0.0000001%
    Поне си имаш хубава приятелка... Засега

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Невежите говорят за другите, без да знаят нищо за тях Честито, ти си част от 99-те %, шанса ти да изпъкнеш е 0.0000001%
    Поне си имаш хубава приятелка... Засега
    добре дошъл колега антракс
    и ти си бил къртач на мивки
    очаквам в следващите дни и останалите хора от форума да се присъединят към нас

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    добре дошъл колега антракс
    и ти си бил къртач на мивки
    очаквам в следващите дни и останалите хора от форума да се присъединят към нас
    Тази позиция е запазена за теб, но щом наемаш помощници ... Смисъл доста интелигентни хора заемат предварително позицията, че даден човек е идиот, преди да са имали нужното време да разберат дали са прави и да докажат, че са прави Добър избор Тори, дано ти бъде полезен, докато завършиш !
    Последно редактирано от Maleficus : 09-16-2016 на 21:55

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не съм ти дочел темата докрай все още, но...от нея както и от всички твои останали теми лъха едно...Правя се на важен, защото искам някоя мацка, може и тук, да ми обърне внимание и да започне да ми се доказва, а аз да се държа като мачо и да се правя на недостъпен и много вървежен докато я забаламосвам да ми прави егочеш. Приеми, че явно в реалността на някои хора не ни е отредено да сме мачовци дето цяло стадо девойки тича по нас и се бие заради нас. А докато си чакаш жените роботки дето те боготворят, не забравяй, че все пак имаш и лява и дясна ръчичка за разхлабване на насъбралото се в теб напрежение. А то видимо хич не е малко щом и за роботки чак си се размечтал...
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-17-2016 на 09:18
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си