каза че се надява да им е леко или нещо подобно
но това в случай че си излъгала... ти нали не си излъгала? защо се засегна? ;]
ппц се засягам, когато някой напише, че хората, които обичам най-много на този свят, ще горят в адски мъки, мисля, че няма да ти е особено трудно да разбереш какво чувствам
ппц се засягам, когато някой напише, че хората, които обичам най-много на този свят, ще горят в адски мъки, мисля, че няма да ти е особено трудно да разбереш какво чувствам
не знам защо спорим...
Първоначално написано от M****
Хора, Electrа няма други профили тук. Закле се в това.
Едва ли ще рискува майка ѝ, баща ѝ или други живи членове на нейното семейство да умрат в адски мъки, заради евентуална нейна лъжлива клетва.
Е, ако все пак го е сторила - аз лично ще се помоля за по-малко последни страдания за нейните близки в сетните им минути.
за почти нищо, т.е. да ти каже някъв тип, че се надява родителите ти да умрат в адски мъки gg, nice people
кво правя още тук аз
Какво чак толкова се вживяваш ?
Всички много яко сте влезли във филма. Това е тийн форум бе хора! За забавление влизайте.
Оня ми проклел майката, втория ми откраднал парите, третия не знам си какво. Големи хора пък като малките деца.
Какво чак толкова се вживяваш ?
Всички много яко сте влезли във филма. Това е тийн форум бе хора! За забавление влизайте.
Оня ми проклел майката, втория ми откраднал парите, третия не знам си какво. Големи хора пък като малките деца.
вживявам се, да, имам това право да се вживявам, знаеш ли причината, поради която се вживявам? НЕ
така че ще те помоля любезно да не коментираш повече тази тема
вживявам се, да, имам това право да се вживявам, знаеш ли причината, поради която се вживявам? НЕ
така че ще те помоля любезно да не коментираш повече тази тема
Защото си мислиш, че някой проклинал родителите ти и хората, които обичаш? Само,че не се осъзнавате,че това е форум, онлайн свят, в който никой не познава никой и това, че е написано нищо не означава.
А аз най-любезно ти отвръщам, че ще си пиша, където си искам.