.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 200

Hybrid View

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    мхм, то мега забавното да сипят проклятия за смъртта на някого, пък мурата е баннат щото нарекъл някого "гей", което дори не е обидно, а папугай е баннат, щото напсува модератора, който хич не се прави на жертва, как пък не, глупости
    не съм казвал че е забавно а че преиграваш... не ти е сипвал проклятия
    а за мурата не се бъркай където не ти е работа не е баннат само защото е нарекъл някого гей

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    не съм казвал че е забавно а че преиграваш... не ти е сипвал проклятия
    а за мурата не се бъркай където не ти е работа не е баннат само защото е нарекъл някого гей
    извинете ме, малко се разстройвам, когато някой кълне родителите ми, защото ги обичам, изненада, изненада, неочакван обрат, нали така
    Последно редактирано от Electrа : 09-16-2016 на 20:20

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    извинете ме, малко се разстройвам, когато някой кълне родителите ми, защото ги обичам, изненада, изненадана, неочакван обрат, нали така
    както казах всеки влиза на своя глава тук

добре дошла в кофата
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си