.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на Ivan4o0o0

Огромно желание да замина в Англия!

Здравейте, искам да попитам, ако някой е наясно в Англия кои специалисти в ИТ сектора са най-търсени, и добре платени? И в кой университет бихте ме насочили да уча във Варна? (нямам възможност да уча в друг град)

И всъщност някой ако може ми изясни как става кандидатстването в ТУ-Варна и как се образува бала, че не разбрах много от написаното им в сайта?

В ТУ-Варна няй-вероятно има още свободни места. За бала ти трябва само взема матура. Аз уча в ТУ-Варна и ако сега трябваше да направя избор, в кой университет да се запиша, със сигурност нямаше да избера тоя университет Но вече съм се хванал за хорото и трябва да изкарам още две години.

Реших онлайн обучение в СофтУни, след което през университета-партньор във Варан - ВСУ да си изкарам диплома и да бягам в чужбина. Искам да знам ако някой е по-наясно колко общо ще ми излезе следването в СофтУни и ВСУ, до получаване на диплома?

Супер фен
    Аз ще съм в нбу-телекомуникации 1300 лв семестър. Там всичко става почти аламинут и е много яко.

Ехаааа, koko95 да сменям ли темата на "Къде сте решили да учите?" или просто си един самохвалко, който не чете мненията в темата?

По темата: свързах се с някой хора, смятам да карам C# в СофтУни, като уча паралелно във ВСУ, 3 години уча, общо ми излиза към 7000 лева (онлайн обучение в СофтУни и задочно във ВСУ) и е почти сигурно, че веднага почваш работа някъде.

Banned Фен
    Темата е в грешния раздел.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Ivan4o0o0 Виж мнението
    и е почти сигурно, че веднага почваш работа някъде.
    почваш веднага, на телефон за 500лв месечно
    а след 40 години даже ще се пенсионираш на същото място

Мега фен Аватара на draid
    Струва ми се, че прекалено наивно подхождаш към нещата.

А коко каквото и да завърши с техническо направление, няма да го бъде в сферата.

Повече от фен
    Знам само , че Games Development е най-ташак в Англия , ако се чудиш дали да е то , недей

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си