inewton и Indistinct
mincheto и solo
Electra и pe6oskeiborda
haritov и АгентМура
divergent и YoungBloodZ
ani_banani и dafak?!
stalker681 и baby_baby
RagioL и Fisherman
M**** (не е двойка, сам е )
Първоначално написано от baba__vuna баба за тебе иска вече Отивай си при менте-попа,Кимчен.Липсваше му.
Първоначално написано от deitona22 Тва аз ли съм? Не бе, как ще си ти... Ужасс, кака може да си помислиш, че аз съм те обидил.... Аз ако искам да те обидя, ще го направя с фейк.. във фб или тука...
Първоначално написано от Dwyd96 Мъж да се държи като лапе, за мен е породено от проблеми с личността или кофту психическо състояние. в днешно време всеки е малко луд ама какво да ти обяснявам... ти се мислиш за нормален с твоите Кимчен простотии
Първоначално написано от deitona22 Отивай си при менте-попа,Кимчен.Липсваше му. попа ще ни венчай баба мдаааа.
Първоначално написано от baba__vuna попа ще ни венчай баба мдаааа. Кога е сватбата, да се подготвя.
Първоначално написано от Dwyd96 Не бе, как ще си ти... Ужасс, кака може да си помислиш, че аз съм те обидил.... Аз ако искам да те обидя, ще го направя с фейк.. във фб или тука... Не знам.Днеска съм много разсеян.
Първоначално написано от inewton Кога е сватбата, да се подготвя. веднага отче,ако искаш да се възползваш сега е момента после баба става порядъчна
Първоначално написано от inewton Кога е сватбата, да се подготвя. Може ли поп едновремнно да се омъжва и да е на работа?
Първоначално написано от baba__vuna веднага отче,ако искаш да се възползваш сега е момента после баба става порядъчна Веднага, ама първо трябва да преведете таксата. И мерси, предпочитам целомъдрието. Първоначално написано от deitona22 Може ли поп едновремнно да се омъжва и да е на работа? Не може. В случая няма такъв проблем. Ти ще се омъжваш.
Първоначално написано от baba__vuna веднага отче,ако искаш да се възползваш сега е момента после баба става порядъчна да не ми забравите поканата !
Първоначално написано от YoungBloodZ в днешно време всеки е малко луд ама какво да ти обяснявам... ти се мислиш за нормален с твоите Кимчен простотии Когато се лигавя, се лигавя щото ми е скучно.. Но не съм тръгнал да правя фейк профили във фб, като сексуално незадоволена кифла..
Първоначално написано от inewton Веднага, ама първо трябва да преведете таксата. И мерси, предпочитам целомъдрието. Не може. В случая няма такъв проблем. Ти ще се омъжваш. Не,ти се омъжваш за Кимчен.От бая време има искри между вас,та е време да се вземете. Може ли да съм кум? ПОне да се посмея подобаващо.
Първоначално написано от deitona22 Може ли поп едновремнно да се омъжва и да е на работа? Гей браковете са забранени в БГ... Ще трябва да почака с ОМЪЖВАНЕТО...
Първоначално написано от Dwyd96 Когато се лигавя, се лигавя щото ми е скучно.. Но не съм тръгнал да правя фейк профили във фб, като сексуално незадоволена кифла.. ама пък си си правил фейк профили тук, като сексуално незадоволена кифла
Първоначално написано от Dwyd96 Гей браковете са забранени в БГ... Ще трябва да почака с ОМЪЖВАНЕТО... Ще отидете в твойта държава и там ще се омъжите. Или в манастира на Баба Гуси,както си изберете.
Първоначално написано от YoungBloodZ ама пък си си правил фейк профили тук, като сексуално незадоволена кифла И кои са моите фейк профили??? Агарта ли???
Първоначално написано от deitona22 Ще отидете в твойта държава и там ще се омъжите. Или в манастира на Баба Гуси,както си изберете. Съжалявам, не искам съпругата ми да има "пикачу"
Първоначално написано от Dwyd96 Съжалявам, не искам съпругата ми да има "пикачу" ?!? "Пикачу"? Значи ти ще си мъжа във връзката,а той(попа) жената ?
Първоначално написано от deitona22 ?!? "Пикачу"? Значи ти ще си мъжа във връзката,а той(попа) жената ? Щом не схвана пикачуто
Първоначално написано от Dwyd96 Щом не схвана пикачуто Казах ти че съм разсеян ии вече изнвервен,днес.
Първоначално написано от deitona22 Казах ти че съм разсеян ии вече изнвервен,днес. Цикъл?
Първоначално написано от deitona22 Казах ти че съм разсеян ии вече изнвервен,днес. Ти все си разсеян... Ако беше жена, щеше даже и да те е**т, без да разбереш -.-
Аз пък мисля че баба вуна е соло :д
Ей с вас винаги е забавно, мамка му хахахах. Кви яки тролвания имаше преди години, сега нещо е по-слаба работата ама пак бива .
Първоначално написано от baby_baby Аз пък мисля че баба вуна е соло :д Соло също е мой фейк, както и ти...
Правила