inewton и Indistinct
mincheto и solo
Electra и pe6oskeiborda
haritov и АгентМура
divergent и YoungBloodZ
ani_banani и dafak?!
stalker681 и baby_baby
RagioL и Fisherman
M**** (не е двойка, сам е )
Ех едно време на баба никой не и се караше
Първоначално написано от baba_vuna Ех едно време на баба никой не и се караше оо dwyd
Първоначално написано от YoungBloodZ оо dwyd оооох на бабааа
Първоначално написано от baba_vuna оооох на бабааа Попа като види тая профилн,веднага ще налети.
Първоначално написано от deitona22 Попа като види тая профилн,веднага ще налети. За попа само девици. Така е по канон.
Първоначално написано от inewton За попа само девици. Така е по канон. За баба и попове може. Как се казваш мойто момче? МММ? ща вкуси бабааа
Първоначално написано от deitona22 Попа като види тая профилн,веднага ще налети. Той попа от баба бяга,много зор видя с мене
Дедо поп съм, бабо.
Първоначално написано от inewton Дедо поп съм, бабо. Дедо попееее ще клатиш камбаната
Първоначално написано от baba__vuna Дедо попееее ще клатиш камбаната Дедо поп камбана не клати, само кандило. Бабо, чакам те.
Първоначално написано от inewton За попа само девици. Така е по канон. Още по-странен поп ставаш.Пардон,менте-поп.
Първоначално написано от inewton Дедо поп камбана не клати, само кандило. Бабо, чакам те. да си сложа чинйето и идвам бабааа ах попеее
Първоначално написано от deitona22 Още по-странен поп ставаш.Пардон,менте-поп. Защо да съм странен? Наистина по канон на поповете се полагат само девици. Първоначално написано от baba__vuna да си сложа чинйето и идвам бабааа ах попеее Не да идваш, ма. Чакам те да мреш. Като свършиш тая работа ми се обади. Ама и пари да приготвиш.
да не дава Он да има други такива
Първоначално написано от YoungBloodZ да не дава Он да има други такива Като Dwyd ли?
Първоначално написано от inewton Като Dwyd ли? и не само
Първоначално написано от inewton Защо да съм странен? Наистина по канон на поповете се полагат само девици. Не да идваш, ма. Чакам те да мреш. Като свършиш тая работа ми се обади. Ама и пари да приготвиш. Двамата ша мрем баба до смърт
Първоначално написано от YoungBloodZ и не само И като попа? Да, наистина, големи боклуци са, мамицата им мръсна. Първоначално написано от baba__vuna Двамата ша мрем баба до смърт Мойто време е кога е рекъл Господ. Ама ти тука до 1-2 седмици трябва да мреш, че са ми нужни пари.
Първоначално написано от inewton И като попа? Да, наистина, големи боклуци са, мамицата им мръсна. Не съм казвал подобно нещо.
Първоначално написано от YoungBloodZ Не съм казвал подобно нещо. Че то кой друг? Сега пишем само аз, ти и бабата.
Първоначално написано от inewton Че то кой друг? Сега пишем само аз, ти и бабата. Грешиш, сега пишем само аз и ти, но пак казвам, че нямам предвид теб.
Първоначално написано от inewton Защо да съм странен? Наистина по канон на поповете се полагат само девици. Жалко че не харесваш жени.
Първоначално написано от YoungBloodZ Грешиш, сега пишем само аз и ти, но пак казвам, че нямам предвид теб. Щом казваш. Първоначално написано от deitona22 Жалко че не харесваш жени. Аз ги харесвам, те не ме харесват (въпреки че според Айнщайн е едно и също).
Първоначално написано от inewton Щом казваш. Аз ги харесвам, те не ме харесват (въпреки че според Айнщайн е едно и също). Харесвам та баба,вземи ма и баба ще ти прави мекички
Първоначално написано от baba__vuna Харесвам та баба,вземи ма и баба ще ти прави мекички Мекици не обичам. Вино можеш ли да правиш?
Правила