inewton и Indistinct
mincheto и solo
Electra и pe6oskeiborda
haritov и АгентМура
divergent и YoungBloodZ
ani_banani и dafak?!
stalker681 и baby_baby
RagioL и Fisherman
M**** (не е двойка, сам е )
Първоначално написано от inewton Защо да съм странен? Наистина по канон на поповете се полагат само девици. Жалко че не харесваш жени.
Първоначално написано от YoungBloodZ Грешиш, сега пишем само аз и ти, но пак казвам, че нямам предвид теб. Щом казваш. Първоначално написано от deitona22 Жалко че не харесваш жени. Аз ги харесвам, те не ме харесват (въпреки че според Айнщайн е едно и също).
Първоначално написано от inewton Щом казваш. Аз ги харесвам, те не ме харесват (въпреки че според Айнщайн е едно и също). Харесвам та баба,вземи ма и баба ще ти прави мекички
Първоначално написано от baba__vuna Харесвам та баба,вземи ма и баба ще ти прави мекички Мекици не обичам. Вино можеш ли да правиш?
Първоначално написано от inewton Мекици не обичам. Вино можеш ли да правиш? Ти...ти..не обичаш...мекици...?! Не си човек. Вуно,не го зимай.Тва не яде микици.
Първоначално написано от deitona22 Ти...ти..не обичаш...мекици...?! Не си човек. Вуно,не го зимай.Тва не яде микици. Мекиците са плебейско ядене. И не е постно. Не ми се връзва с начина на живот.
Първоначално написано от deitona22 Ти...ти..не обичаш...мекици...?! Не си човек. Вуно,не го зимай.Тва не яде микици. Може ама тя баба и на младо налита.Искаш ли на баба мекицата?
Първоначално написано от baba__vuna Може ама тя баба и на младо налита.Искаш ли на баба мекицата? Честито! deitona e добро момче. Сега да поговорим за сватбата. На вас ви правя отстъпка, само 376 лв.
Първоначално написано от baba__vuna Може ама тя баба и на младо налита.Искаш ли на баба мекицата? Предлагай си я менте-попа.Той е зажаднял за "мекици".
Правила