inewton и Indistinct
mincheto и solo
Electra и pe6oskeiborda
haritov и АгентМура
divergent и YoungBloodZ
ani_banani и dafak?!
stalker681 и baby_baby
RagioL и Fisherman
M**** (не е двойка, сам е )
Първоначално написано от inewton Мекици не обичам. Вино можеш ли да правиш? Ти...ти..не обичаш...мекици...?! Не си човек. Вуно,не го зимай.Тва не яде микици.
Първоначално написано от deitona22 Ти...ти..не обичаш...мекици...?! Не си човек. Вуно,не го зимай.Тва не яде микици. Мекиците са плебейско ядене. И не е постно. Не ми се връзва с начина на живот.
Първоначално написано от deitona22 Ти...ти..не обичаш...мекици...?! Не си човек. Вуно,не го зимай.Тва не яде микици. Може ама тя баба и на младо налита.Искаш ли на баба мекицата?
Първоначално написано от baba__vuna Може ама тя баба и на младо налита.Искаш ли на баба мекицата? Честито! deitona e добро момче. Сега да поговорим за сватбата. На вас ви правя отстъпка, само 376 лв.
Първоначално написано от inewton само 376 лв. как го сметна толкова?
Първоначално написано от YoungBloodZ как го сметна толкова? Семестриалната такса плюс ЖП картата. Трябва да отбележа, че някои колеги взимат и повече.
Първоначално написано от inewton Семестриалната такса плюс ЖП картата. Трябва да отбележа, че някои колеги взимат и повече. какъв евтин семестър, сигурно сте само плебеи в тоя университет
Първоначално написано от YoungBloodZ какъв евтин семестър, сигурно сте само плебеи в тоя университет Почти всички специалности в СУ са по толкова. Това показва аристократичността. Аристократите са скромни, не като плебеите, хем нямат, хем харчат.
Първоначално написано от inewton не като плебеите, хем нямат, хем харчат. тоя месец наистина съм така
Първоначално написано от YoungBloodZ тоя месец наистина съм така Имах предвид плебеите, не теб. Ти си отделен случай.
Първоначално написано от inewton Имах предвид плебеите, не теб. Ти си отделен случай. така е, аз съм необикновен плебей
Първоначално написано от YoungBloodZ така е, аз съм необикновен плебей Плебеи са Dwyd и haritov, ти не се вписваш. И за плебей не ставаш...
ти пък си Ален Делон...
Първоначално написано от baba__vuna Може ама тя баба и на младо налита.Искаш ли на баба мекицата? Предлагай си я менте-попа.Той е зажаднял за "мекици".
Първоначално написано от YoungBloodZ ти пък си Ален Делон... Аз съм аристократ. Мое Високопреосвещенство дякон Дионисий.
Първоначално написано от inewton Аз съм аристократ. не съм съгласен!
Първоначално написано от YoungBloodZ не съм съгласен! Аз не те и питам дали си съгласен.
к
л
М.
Н !
Първоначално написано от YoungBloodZ оо dwyd Отново казвам... Всички профили са мой в тоя форум. Вие сте плод на огромното ми въображение. П.С казвам го зa n - ти път.. АКО ИСКАМ ДА СИ ПРАВЯ ТАШАК С ВАС, ЩЕ ГО ПРАВЯ ЯВНО, ЗАЩОТО ТАКА МИ Е ПО ЗАБАВНО....
Първоначално написано от nexttt Н ! неееееееееееекст! Първоначално написано от Dwyd96 Отново казвам... Всички профили са мой в тоя форум. Вие сте плод на огромното ми въображение. П.С казвам го зa n - ти път.. АКО ИСКАМ ДА СИ ПРАВЯ ТАШАК С ВАС, ЩЕ ГО ПРАВЯ ЯВНО, ЗАЩОТО ТАКА МИ Е ПО ЗАБАВНО.... и аз така бих казал ако имах фейк който не искат да разобличат
Първоначално написано от Dwyd96 Отново казвам... Всички профили са мой в тоя форум. Вие сте плод на огромното ми въображение. П.С казвам го зa n - ти път.. АКО ИСКАМ ДА СИ ПРАВЯ ТАШАК С ВАС, ЩЕ ГО ПРАВЯ ЯВНО, ЗАЩОТО ТАКА МИ Е ПО ЗАБАВНО.... а примерно,ако ти си плод на нашето въображение и ние искаме да си мислиш,че всичко е твое.. м ? Първоначално написано от YoungBloodZ неееееееееееекст! АЗ !
Първоначално написано от YoungBloodZ неееееееееееекст! и аз така бих казал ако имах фейк който не искат да разобличат Само, че разликата между мен и теб е огромна... И не ми говори за фейкове, че ти и по социалните мрежи си правиш и се представяш за друг...
Правила