.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Накъдряне на косата (Момче)

Бих искал да попитам тъй като съм момче дали има някакъв начин да си направя косата къдрава? Искам да пробвам веднъж, но ми се струва, че е по-скоро за момичета.. може и да греша.
    Ако някой е опитвал нека сподели мнението си и г/д колко взимат за едно такова къдрене?

Ами зависи колко ти е дълга косата...ако е по-дълга може да си я къдриш с маша примерно, а ако ти е къса най-добре отиди и питай фризьора си.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vasil poriazov Виж мнението
    Бих искал да попитам тъй като съм момче дали има някакъв начин да си направя косата къдрава? Искам да пробвам веднъж, но ми се струва, че е по-скоро за момичета..
    Направо си е гейско!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Много женски си е да се къдриш с маша и други неща ужас недей да го правиш защото наистина хората ще те помислят за такъв и няма да ти е приятно

Аз пък не мисля, че е гейско, само че на повечето момчета отива права коса, а не къдрава. Аз мойта си я къдря като спя на плитки (ако си с дълга коса ще проработи). Ако съм се къпала и ме е мързяло да си изсуша косата - на сутринта е къдрава. Това е при мен.

вземи си sea salt / beach hair спрей , можеш и сам да си го направиш с морска сол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си