- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- хронология във фейсбук
здравейте,
малко странен въпрос имам, но... - приятеля ми ми поиска паролата за фб, той е много ревнив и изтрих всичките си чатове с когото и да е било, дори и от преди да тръгна с него..той каза че ми е върнал хронологията и я е прочел - можело от телефона да се направи, но на мен не ми се върна хронология дали е възможно наистина да я е върнал без да мен да ми излиза ? Благодаря
Възможно е, разбира се, и не само от телефона.
но аз като вляза от телефона или компютъра не са върнати хронологиите
Аз не съм сигурен, че може да се трият. Ти вероятно не си ги изтрила, а само си ги архивирала.
Не, не са архивирани. Аз мисля, че няма как той да ги възстанови, а при мен да не излизат
не съм сигурен, ама ако е свалил цялата история като архив, може и да не са изтрити
провери и ти дали е така
нямам нищо в архивирани съобщения
не, няма ми за пощата парола
а какво фигурира в чатовете ти ако не е тайна и с кой, и какъв е смисъла да му дадеш паролата като е явно че си изтрила всичко преди това, смисъл че си имала кво да криеш
това на мен щеше да ми е много странно
да така е, ама веднага щеше да ми посее зрънцето на съмнението
даже бих предпочел да ми вдигне скандал и да не ми даде паролата пред това минута преди да ми я даде да е изтрила всичко
що за патица си госпожа?
хехехе, щом си стигнал до там да и искаш фейса, за да я проверяваш
дали съмнението е само зрънце
да, няма да е само зрънце ма това ми прилича на много евтин курвенски номер и щях направо да се замисля ко правя с тази госпожа другарка
Изтрих я защото преди да тръгна с това момче съм си писала и с други момчета и той щеше да го направи на проблем без значение че е било преди,
по принцип ако някой не дава поводи има пълното право да си има лично пространство
честно казано чак и паролата да даваш на някой, чак ми се струва жалко а другия не разбира че имаш още скайп, телефон на който можеш да изтриеш мигновено разговора или съобщението да не кажем че можеш ако искаш да имаш и няколко скайпа ако искаш да се виждаш с други то това ще стане обезателно
направо да ти кажа че "връзката" ви е на залязване или на доизживяване
не искам мнение за връзката си, просто попитах дали е възможно това
връзката ти е пълен шит понеже можеш да си спестиш всички неволи като просто го накараш да ти покаже и ест ако имате връзка да ти покаже без много недомлъвки, ма вие май нямате връзка щом ти си му дала паролата минута след като си изтрила всичко пък той не ти показва какво точно е видял :д