Първоначално написано от Indistinct Не приемам да ме замесвате в повече интриги. То бива, ама вече започна да ми омръзва. Някой пита ли те ? Или ревнуваш че не те замесват с правилния ?
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от Indistinct Не приемам да ме замесвате в повече интриги. То бива, ама вече започна да ми омръзва. Гери, спокойно душа. Не се изнервяй...
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Първоначално написано от Indistinct Не приемам да ме замесвате в повече интриги. То бива, ама вече започна да ми омръзва. С теб па точно... Никой не се занимава, така че, марш в черпупката!
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton С теб па точно... Никой не се занимава, така че, марш в черпупката! За май 3ти път съм съгласен с тебе.
Първоначално написано от inewton С теб па точно... Никой не се занимава, така че, марш в черпупката! Грубич!
Първоначално написано от Indistinct Не приемам да ме замесвате в повече интриги. Не приемам неприемането ти. Първоначално написано от smilegirl12 Аа аз съм много добро дете нали знайш Може би, но не достатъчно добро. Ще говоря с форумната ти майка да се погрижи за поведението ти!
Първоначално написано от YoungBloodZ Не приемам неприемането ти. Може би, но не достатъчно добро. Ще говоря с форумната ти майка да се погрижи за поведението ти! Най-много мама tori да те изпрати да си гледаш работата
Първоначално написано от smilegirl12 Най-много мама tori да те изпрати да си гледаш работата Майка ти ми е приятелка. Недей много да знаеш, че ще й кажа да ти прибере телефона!
Първоначално написано от YoungBloodZ Майка ти ми е приятелка. Недей много да знаеш, че ще й кажа да ти прибере телефона!
Първоначално написано от deitona22 Някой пита ли те ? Или ревнуваш че не те замесват с правилния ? Къде тук виждаш някой правилен?
Първоначално написано от smilegirl12 Гери, спокойно душа. Не се изнервяй... Не съм изнервена, предупреждавам ги, Мони.
Първоначално написано от inewton С теб па точно... Никой не се занимава, така че, марш в черпупката! Предупреждението се отнася най-вече към теб.
Първоначално написано от YoungBloodZ Не приемам неприемането ти. Може би, но не достатъчно добро. Ще говоря с форумната ти майка да се погрижи за поведението ти! Лошо.
Първоначално написано от Indistinct Предупреждението се отнася най-вече към теб. Тшш,я не закачай Попа! Първоначално написано от Indistinct Къде тук виждаш някой правилен? А не знам ,не знам.Но ако решим ,ще го намерим.
Първоначално написано от Indistinct Къде тук виждаш някой правилен? Мура е точно като за теб... Сега гледам, че е станал и нормален
Първоначално написано от Indistinct Лошо. За теб. ПС: Спамерка!
Първоначално написано от Indistinct Предупреждението се отнася най-вече към теб. Тъкмо се чудех с кво да се избърша... Твойто предупреждение ще свърши работа.
Първоначално написано от Dwyd96 Сега гледам, че е станал и нормален Големи сте сеирджии.
Първоначално написано от deitona22 Тшш,я не закачай Попа! А не знам ,не знам.Но ако решим ,ще го намерим. Тшш я не закачай костенурката
Първоначално написано от smilegirl12 Тшш я не закачай костенурката Благодаря, Симонче.
Първоначално написано от smilegirl12 Тшш я не закачай костенурката Da не чувам бебешки плач и скърцане на биберони. превод-тихо ти,че и аз ще се оплача на форумната ти майка!
Първоначално написано от Dwyd96 Мура е точно като за теб... Сега гледам, че е станал и нормален Ти ли си следващият форумен сватовник?
Първоначално написано от deitona22 Da не чувам бебешки плач и скърцане на биберони. превод-тихо ти,че и аз ще се оплача на форумната ти майка! Мама ще ви разкятае ако разбере как сте ми говорели
Първоначално написано от Indistinct Благодаря, Симонче. Брат за брата (в случаяа сестра за сетрата)
Първоначално написано от Indistinct Ти ли си следващият форумен сватовник? Аз само предложения давам... На сила хубост не става...
Правила