Здравейте!!!
!!!!!!!!!!!!!Първо ако ще хейтвате, просто недейте, нямам нужда от излишен хейт.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз съм момче, и да както се разбира от заглавието, аз съм гей. Много искам да си намеря гадже гей, но не знам как.
Искам да попитам другите, като мен как са си намерили гадже?!?
http://www.teenproblem.net/forum/sho...иятелка
Ей тоя сладур е като за тебе, даже като гледам вече се събрахте и за една анадолска тройка![]()
Този сайт се промени... :X
Псевдолибералите ги наричат хомосексуалисти, църквата- обратни. При всички случаи обаче поведението и начинът им на живот са противоестествени, тъй като още в Началото Създателят направи мъж и жена (Бит. 1:27) и заповяда им да се множат [Бит. 1:28], и да пребъде поколението им. Но как обратните ще се множат?
На Древните бе заповядано да ги убиват (Лев. 20:13). За добро или за лошо, в съвременната църква не са заложени такива мерки. Християнството приема такива хора за изгубени, за хора, нуждаещи се от помощ. Светите отци казват: "Очистете се от греха, покайте се и самоубийте се." Защото неправедници (каквито са и хомосексуалистите) няма да наследят Царството Божие (1 Кор. 6:9-10).
Църковната история помни случаи на отказали се от неестественото влечение. Един от тях е св. Августин, който в езическата си младост имал връзки с мъже. Но с упование и Господу и вяра в Бога успял да се пребори с греха и да стане един от най- бележитите богослови на Христовата църква ,един от малкото християнски философи, чието мнение и до днес се зачита от почти всички християнски конфесии.
^ Каква реч... Трябва да има повече хора, мислещи като теб. Поздравления, броднико бели!
Иди в гей клуб и който ти хареса го заговори![]()
В моя град няма магазин, като хората, та ти за гей-клуб ми говоришот Добрич съм, за информация
![]()
Пиши на haritov и той е оттам. ;]
Welcome to the Jungle...
Едва ли ще ми отговори, нещо свързано с товата той е по-голям от мен
![]()
Има нещо сбъркано в хората, които слушат кпоп. И не е сексуалната ориентация.
чак сега видях че кпопо било корейски поп
дори не знаех че има такова нещо, и що по дяволите слушаш музика на корейски?
Хомосексуализмът е по-скоро изкуство, аз съчувствам единствено на привличането към по-женствените мъже и това, разбира се, се ограничава до театралния им акт, не до похотта.
Уви, повече хомосексуалисти действуват спрямо похотта си и затуй се прославят с лоши наименования.
Ще си намериш стига да потърсиш, едни нижат слова, други въртят четки, трети живеят чрез струни и клавиши, любовта към сходното е основополагащото в една връзка.
Фитнесът пък е най-близкото ти гей свърталище, но от онез мръсните и животински места гдето гледат да те напънат, отколкото любят.
Защо слушам кпоп?!? Харесвами стилът музика, харесва ми ритъма в песните, харесват ми текстове, не виждам проблем в това да слушам този стил музика![]()