- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- филм филм филм филм филм филм филм филм филм филм филм филм филм филм филм филм филм
препоръчайте ми някой филм, моля
на каква тематика?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
виж, моля те: http://img.zamunda.net/bitbucket/146...4_18.55.02.jpgсега остана само да ме убедиш да го дръпна =/
Книгата "Аз преди теб" е доста интересна и въздействаща. Има моменти които не са включени във филма. Скоро свърших и с прочита на "След теб" продължението, която пак си я бива.
Колкото до филмите първия не съм го гледала, но трябва да го видя. Анабел ми се стори боза а Господарката на злото е доста добър филм.
underworld
Mrs. Doubtfire
Just Go with It
Тези ще тегля, а другите съм ги гледал.
За какво се разправя в този филм, може да съм го гледал и да се сетя?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Сетих се, Кармен Електра беше едната, но това ако говорим за един и същ филм.