С тоя акаунт ми писна. Ще взема и аз да си направя един фейк като нормалните хора...
Първоначално написано от YoungBloodZ С тоя акаунт ми писна. Ще взема и аз да си направя един фейк като нормалните хора... То тоя акаунт ти е фейка
Първоначално написано от Dwyd96 То тоя акаунт ти е фейка Така ли? А кой ми е истинския?
Първоначално написано от YoungBloodZ Така ли? А кой ми е истинския? Не съм питал "дамата в сенките"... Понеже живота на простолюдието във форума не ме вълнува
Първоначално написано от Dwyd96 Не съм питал "дамата в сенките"... Понеже живота на простолюдието във форума не ме вълнува Това и вчера го написа, но направи ми услуга и питай, че ми е много интересно кой ми е истинския акаунт.
Първоначално написано от YoungBloodZ Това и вчера го написа, но направи ми услуга и питай, че ми е много интересно кой ми е истинския акаунт. Не ми казвай кво да правя, простосмъртни Ти имаш фейкове само по ФБ...
Първоначално написано от Dwyd96 Не ми казвай кво да правя, простосмъртни Ти имаш фейкове само по ФБ... Да не се представи човек за теб...
Правила