Първоначално написано от deitona22 Спането,храненето,училище-първи клас ли си ? И на мен спането и яденето са ми любими.. Още 1 лоша дума за тях и ще се скараме...
Първоначално написано от inewton Прави каквото искаш. Предупреден си, чадо. Добре,менте-Попе. Първоначално написано от Dwyd96 И на мен спането и яденето са ми любими.. Още 1 лоша дума за тях и ще се скараме... Учудвам се че ядеш.Мислех че само пиеш. Спиш? Каква загуба на време,можеш да изпиеш толкова бири до.като спиш..
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от Dwyd96 Ехее от къде толкова пари.... Ще се покая преди да умра Ми ако искреността не клонеше към нула може би щеше да е възможно да намериш пари. Тогава ще е късно. Нема да имаш време да разправяш за всичките си грехове.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Ми ако искреността не клонеше към нула може би щеше да е възможно да намериш пари. Тогава ще е късно. Нема да имаш време да разправяш за всичките си грехове. Не клони към нула....
Ужас, какви хора. Тази тема май е за ключ.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ужас, какви хора. Тази тема май е за ключ. Казвай кво си имал предвид бе СВ*Н*
Първоначално написано от Dwyd96 Не клони към нула.... Значи може да се намерят пари. Може и в алкохол ако не става в пари.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ужас, какви хора. Тази тема май е за ключ. Ако искаш да си насаме с Попа и Кимчо,няма ядове.Ще ви оставя.
Първоначално написано от inewton Значи може да се намерят пари. Може и в алкохол ако не става в пари. Да бе... Да ти давам пиене...
Първоначално написано от Dwyd96 Да бе... Да ти давам пиене... То не е за мен, то е за църквата.
Първоначално написано от inewton То не е за мен, то е за църквата. Още по-зле... Да я раздавате на бедните.... ААА заеби...
Първоначално написано от Dwyd96 Още по-зле... Да я раздавате на бедните.... ААА заеби... Тва е положенито. Щом искаш да гориш в ада...
Първоначално написано от inewton Тва е положенито. Щом искаш да гориш в ада... Ако съм в 9-я кръг поне няма да е толкова топло
Първоначално написано от deitona22 Спането,храненето,училище-първи клас ли си ? Плюс минус няколко годинки.
Първоначално написано от Dwyd96 Ако съм в 9-я кръг поне няма да е толкова топло Там ще си една от личните сексуални задоволителки на Сатана.
Първоначално написано от inewton Там ще си една от личните сексуални задоволителки на Сатана. 1.Сатаната е хетеро 2. Мислех, че различаваш църквата от Данте... 3. Ще стана будист и ще стоя по-малко време в Ада//
Първоначално написано от Dwyd96 1.Сатаната е хетеро 2. Мислех, че различаваш църквата от Данте... 3. Ще стана будист и ще стоя по-малко време в Ада// На Сатаната не му пука според мен къде ще го навира, важното е да е дупка. Влезнах в играта ти. Не ставаш за будист. Те не пият и не чукат.
Първоначално написано от inewton На Сатаната не му пука според мен къде ще го навира, важното е да е дупка. Влезнах в играта ти. Не ставаш за будист. Те не пият и не чукат. 1. Едва ли ще ме иска при толкова к*рви в Ада. 2. Измъкваш се... 3. Аз ще съм будист грешник...
Първоначално написано от Dwyd96 1. Едва ли ще ме иска при толкова к*рви в Ада. 2. Измъкваш се... 3. Аз ще съм будист грешник... Той е извратен, може и теб да избере. Не се измъквам. Че каква е разликата между будист грешник и християнин грешник?
Първоначално написано от inewton Той е извратен, може и теб да избере. Не се измъквам. Че каква е разликата между будист грешник и християнин грешник? Разликата е, че не стоиш вечно в техния ад.. Стоиш докато се "изчистиш" от лошата карма... В най-лошия случай стоиш 339 738 624x10^10 години
Първоначално написано от Dwyd96 Разликата е, че не стоиш вечно в техния ад.. Стоиш докато се "изчистиш" от лошата карма... В най-лошия случай стоиш 339 738 624x10^10 години Еретик! Анатем! Изучавал си учението на заблудените.
Първоначално написано от inewton Еретик! Анатем! Изучавал си учението на заблудените. За да отречеш нещо, трябва да го разбираш
Първоначално написано от Dwyd96 За да отречеш нещо, трябва да го разбираш Ама ти християнството не го разбираш и пак го отричаш.
Първоначално написано от inewton Ама ти християнството не го разбираш и пак го отричаш. Християнството е лицемерна религия... Църквата е комерсиална институция.. А "свещениците" са най-покварени от всички
Първоначално написано от Dwyd96 Християнството е лицемерна религия... Църквата е комерсиална институция.. А "свещениците" са най-покварени от всички Християнството не е лицемерна религия. Някои християни са лицемери, което не е същото. Това не е вярно. Не се отнася за всички свещеници.
Правила