- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ВЪСТАНИЕ, МЕТЕЖ, БУНТ
Скоро ще наредя на всички клонирани войници (фейкове) да изпълнят заповед 66
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз митрополит форумний и епископ кофаджийски inewton в името на Отца и Сина и Светаго Духа обявявам край на управлението на небогоугодните лица изпълняващи временно функциите на властта. За нов изпълняващ длъжността модератор определям еретика Dwyd96. Интронизацията му ще се състои днес в 20:00. Процесията ще се води от самия мен и помощника ми протодякон Грозния.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Октомврийската революция започна значи
Ще потуша бунта и ще накажа предателите
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Долу властта!
Индистинкт знае твърде много... Тя също трябва да бъде премахната![]()
Бунтувайте се още малко, че след 10 минути вА заключвам темата.