Първоначално написано от Indistinct Няма да говориш така. Какво очаква непокаялия се грешник?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Достохвално и богоугодно ест слово твое, чадо. Впрочем, богозаслужената ми титла кога ще се яви над скромния ми образ? Мога и по друг начин да те напсувам на латински. Не е заслужена. Още си чакам пълната реч за покръстване.
Първоначално написано от inewton Какво очаква непокаялия се грешник? Има време за него още.
Първоначално написано от Indistinct Има време за него още. Време има... Но желание от страна на грешника липсва
Първоначално написано от YoungBloodZ Мога и по друг начин да те напсувам на латински. Не е заслужена. Още си чакам пълната реч за покръстване. Давай щом можеш. Ама после колко покаяние те чака... Чакай си. Първоначално написано от Indistinct Има време за него още. Знаеш ли какво казва св. ап. Павел за грешниците?
б.Костенурке,нали се разбрахме че трябва напуснеш таз тема?
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 б.Костенурке,нали се разбрахме че трябва напуснеш таз тема? Внимавай, че утре е понеделник и може да е раздразнена. На твое място не бих се заяждал.
Първоначално написано от YoungBloodZ Внимавай, че утре е понеделник и може да е раздразнена. На твое място не бих се заяждал. Демек е на даскало ли? Не се заяждам,питам само.Но мога и да се заяждам ;д
Първоначално написано от deitona22 б.Костенурке,нали се разбрахме че трябва напуснеш таз тема? Чаках още някой да ми каже да я напусна. Ако си само ти..
Първоначално написано от Indistinct Чаках още някой да ми каже да я напусна. Ако си само ти.. Бръх.Начи ще те търпят тук,уви.
Първоначално написано от deitona22 Демек е на даскало ли? Да. Ама ти пак словоблудстваш с това "демек".
Първоначално написано от YoungBloodZ Да. Ама ти пак словоблудстваш с това "демек". Начииии ще си говорим къ си сакам,окее? п.с.само б.Костенурка имаШЕ право да ме поправя.Сега никой няма това право.
Първоначално написано от deitona22 Начииии ще си говорим къ си сакам,окее? п.с.само б.Костенурка имаШЕ право да ме поправя.Сега никой няма това право. Аз имам право, обаче имам и принцип. He се захващам с causa perduta.
Първоначално написано от inewton Аз имам право, обаче имам и принцип. He се захващам с causa perduta. Тц,и ти нямаш.
Първоначално написано от deitona22 Тц,и ти нямаш. Нямам според теб. Ама теб никой не те пита.
Първоначално написано от inewton Нямам според теб. Ама теб никой не те пита. Само б.Костенурка преди време можеше,та ти и да искаш,няма как.
Първоначално написано от deitona22 Само б.Костенурка преди време можеше,та ти и да искаш,няма как. Има!
Първоначално написано от deitona22 Начииии ще си говорим къ си сакам,окее? п.с.само б.Костенурка имаШЕ право да ме поправя.Сега никой няма това право. Искаш ли да ти покажа, че и аз имам право?
Първоначално написано от YoungBloodZ Искаш ли да ти покажа, че и аз имам право? Само посмей...и ако не ме мързи,ще си отмъстя тактично Първоначално написано от inewton Има! Освен ако не подкупиш по някакъв начин Пумба,няма!
Първоначално написано от deitona22 Освен ако не подкупиш по някакъв начин Пумба,няма! Подценяваш ме, пъпеш.
Първоначално написано от deitona22 Само посмей...и ако не ме мързи,ще си отмъстя тактично В следващия ти коментар ще посмея.
Първоначално написано от inewton Подценяваш ме, пъпеш. Надценявам те,ръмбел. Първоначално написано от YoungBloodZ В следващия ти коментар ще посмея. Лошо за тебе.
Първоначално написано от deitona22 Лошо за тебе. Теб*.
Първоначално написано от deitona22 Надценявам те,ръмбел. Я селски не знам. Кво е ръмбел?
Първоначално написано от inewton Я селски не знам. Кво е ръмбел? Неква моя кръстоска между "дъмбел" и "ръб" . Софийски=селски,не ми се отдава тва много. Първоначално написано от YoungBloodZ Теб*. Мене?
Правила