- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ВЪСТАНИЕ, МЕТЕЖ, БУНТ
Мен*
Здравей, Дейтон!![]()
Значи бунтът приключи с групово покаяние?
Ако успеете да покръстите Ким-Чен-Двид - това ще е голям успех!
сега съм замислен над едно проучване после ще ви накажа
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Я па съм гъзолизец и обичам Блъдзчо! Макя ви измекярска... Мрънкахте за модератор, ся го нещете...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
a тук е администрацията на форума
https://www.youtube.com/watch?v=vYcUq4g6rGs
Пиши на български.
Новата спам тема
Don't judge my story by the chapter you walked in on.