здравейте преди около две седмици с мой приятел приятелка и две момчета които не познавам мн добре лично излязохме навън и отидохме на една гара та на тази гара едно от момчетата изкара някакъв спрей и започна да драска по една лодка не знам как можа да направи такава тъпотия ноо както и да е та дойде охраната на гарата и извика тези две момчета и моя приятел аз и най добрата ми приятелка ги изчакахме навън таа всичко поотмина и вече беше забравено но преди няколко дни полицията се е свързала с родителите на момчето другото момче и моят приятел и са ги извикали на разпит нв районното са питали за нас с приятелката ми и кои по точно сме а те са ни дали имената и номерата а от полицията са казали че ще звъннат на нашите за да ни извикат на разпит за свидетелство но по големият проблем е че едното от момчетата е казало че всички сме драскали с този спрей от притеснение а това не е вярно дори не съм го докосвала и общо взето е това сега съм в очакване да звъннат на нашите и да видим какво ще стане искам да ви питам как точно протича разпита дали ще викат ще с притесня ли много и също така има ли опасност да ни го запишат в досието защото на приятеля ми за му записали че е драскал а това не е вярно