.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Сънувах я.

Сънувах я.

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...62&oe=586DCC5F

Беше преди няколко дни, преди да си легна отново спамих в форума колко много искам да си имам красиво момиче и така нататък. И така мина нощта, и преди да се събудя започна съня. Аз бях седнал на леглото си и тя дойде, не повярвах че е тя и я питах какво правиш тук. Тя отговори "ти ме повика". После я питах "може ли да те докосна?(имах предвид по лицето)" тя си въртеше главата и каза "Не..." После я питах може ли да те прегърна, и тогава се прегърнахме и се почувствах толкова добре... но прегрътката беше кратка и аз поисках още една, и тя отново ми даде, докато я прегръщах аз усетих тялото и... сякаш се случваше наистина... и тази прегрътка беше кратка, но малко по дълга от предишната. И се събудих... отново сам в леглото ми. Съжалявайки че съм се събудил и се питах защо не може това да се случи наистина? Колко много ми се искаше да съществува нещо с което мога да сънувам каквото си искам. Все тая хапче, някъв медикамент..

Супер фен Аватара на fanton1
    Аа femaleeyes (май така беше ника) как си ??
    Death is not the end, it is only the beginning

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението

Беше преди няколко дни, преди да си легна отново спамих в форума колко много искам да си имам красиво момиче и така нататък. И така мина нощта, и преди да се събудя започна съня. Аз бях седнал на леглото си и тя дойде, не повярвах че е тя и я питах какво правиш тук. Тя отговори "ти ме повика". После я питах "може ли да те докосна?(имах предвид по лицето)" тя си въртеше главата и каза "Не..." После я питах може ли да те прегърна, и тогава се прегърнахме и се почувствах толкова добре... но прегрътката беше кратка и аз поисках още една, и тя отново ми даде, докато я прегръщах аз усетих тялото и... сякаш се случваше наистина... и тази прегрътка беше кратка, но малко по дълга от предишната. И се събудих... отново сам в леглото ми. Съжалявайки че съм се събудил и се питах защо не може това да се случи наистина? Колко много ми се искаше да съществува нещо с което мога да сънувам каквото си искам. Все тая хапче, някъв медикамент..
    Охоо и аз санувах такъв сън с едно момче и имах чувството че се случва настина но накрая се сабудих и разбрах чее това е просто един сън за съжаление

Защо ли не се е случило наистина? Ами при мене специално за дето ме блокира в Facebook защото и бях пратил поне 100-150 съобщения, тя не беше отговорила на нито 1 от тях. Предполагам че просто и беше писнало.

Защо ли не се е случило наистина? Ами при мене специално за дето ме блокира в Facebook защото и бях пратил поне 100-150 съобщения, тя не беше отговорила на нито 1 от тях. Предполагам че просто и беше писнало.
    Аз много мразя когато пиша на някой а той го прочита ама не ми отговаря

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Аа femaleeyes (май така беше ника) как си ??
    Да уе, аз половин месец спамя в тоя форум за проблемите ми и сега ме мислите за друг. интересно ми е кои толкова пише като мен.

Да уе, аз половин месец спамя в тоя форум за проблемите ми и сега ме мислите за друг. интересно ми е кои толкова пише като мен.
    Аз не те познавам такаче....

Типичен чикиджия, защо вместо да пишеш в тоя форум не вземеш да излезеш малко, да ходиш по купони, навсякъде има мацки (реални), въпроса е да си малко по социален и всичко става. За медикаменти недей да правиш глупости, само защото си загорял. По-добре си викни курва да ти направи сефтето и да се свършва.

Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
    Типичен чикиджия, защо вместо да пишеш в тоя форум не вземеш да излезеш малко, да ходиш по купони, навсякъде има мацки (реални), въпроса е да си малко по социален и всичко става. За медикаменти недей да правиш глупости, само защото си загорял. По-добре си викни курва да ти направи сефтето и да се свършва.
    Бро, не винаги се получава и ако си социален... просто при всеки се случва различно. Ти не можеш просто да очакваш всеки да те харесва без значение колко си социален .

Въпроса е, че като си социален, можеш да говориш повече с хората, следователно можеш да си говориш с момичетата повечко. Например разхождаш се по улицата, харесваш си някое момиче и я заговаряш. Това имах предвид, все някоя ще е свободна и ще те хареса.

Човек ти пък нищо не каза.. Аз вчера излизам от нас и ужас Поглеждам на ляво няма ми X6-цата, поглеждам на дясно и там я няма и тъкмо да се обадя в полицията и ми звънна будилника...

Страх те е, за това не общуваш с никой. Не го прави, просто трябва да премахнеш този страх, дори някой да те набие, да не ти пука, ще мине, дори някой да те "отреже" , и тва ще мине, всичко минава и не тря те е страх какво ще стане

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от me_&_my_broken_heart Виж мнението
    Страх те е, за това не общуваш с никой.
    Мда..не е само страх според мен-комплекс е.Трябва да уважаваш повече себе си и да се харесваш ти самият-ако нещо не ти харесва в теб и можеш да го промениш-направи го,но ключовото в случая е да го направиш ЗА СЕБЕ СИ,не за да те харесва някой/я.Вярвай малко повече в себе си и се успокой.Когато дойде момента,хубавите неща ще се случат.Keep it positive!
    За медикаментите не коментирам...слушай колегите-социализирай повече ,без страх,че ще те отхвърлят.Все пак хора сме,не всеки си допада с всеки.Това не трябва да те отчайва. Хайде,ставай от компютъра!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София

Яка е мацката и аз сънувам такива неща, но със сънуване или спамене по...
    и бях пратил поне 100-150 съобщения, тя не беше отговорила на нито 1 от тях. Предполагам че просто и беше писнало.
    Нищо не става. Още след третото неотговорено съобщение е трябвало да спреш веднага!
    Бро, не винаги се получава и ако си социален... просто при всеки се случва различно. Ти не можеш просто да очакваш всеки да те харесва без значение колко си социален .
    Това е така, но ако не се получават нещата...
    По-добре си викни курва да ти направи сефтето и да се свършва.
    Аз така направих, макар че не свърших . Не беше най-добрият вариант определено, нямах друг избор, но сега се чувствам по-добре !
    Например разхождаш се по улицата, харесваш си някое момиче и я заговаряш. Това имах предвид, все някоя ще е свободна и ще те хареса.
    Това е глупаво и не работи! Най-много да ви помислят за нападатели и да се вкарате в беля!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си